Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lanyok miert keptelenek visszairni? De meg a kover lanyok is megbuggyantak?
Figyelt kérdés
Volt itt nemreg egy kerdes, ahol egy lany kirakott egy kerdest, hogy tetszik e a pasiknak a telt, de nem kover lanyok. Irtam neki privibe, hogy lehet nekem tetszene es kuldjon egy keoet, amit nem kuldok el senkinek, csak kivancsi vagyok ra, mert nekem pont ezek tetszenek. Megkerdezte a koromat es utana kuld, rendes lanynak tunt. Elmondtam a koromat, huszoneves vagyok. Azota nem irt semmit sem, de fent van, lattam, higy hozzaszolt egy kerdeshezz. Ha egyszer ne azt halljak a lanyok amit szeretnenek, akkor miert buggyannak meg rogton, es akarmilyen szepet is ir neki a srac, tobbet nem valaszolnak. De a kover lanyok, akikk rendesebbnwk tunnek ok is mind es mind meghulyultek. De ez megy tarskerson is, akarmilyen jot ir a srac, ha valami nem stimm akkor arra sem hajlandoak,higy csak annyit leirjanak, hogy bocsi de nem fog menni stb. Mu lett veletek lanyok? Tisztelet a ritka tulelo kisebb csoportoknak akik nem ilyenek.2012. szept. 29. 21:03
1/3 A kérdező kommentje:
Itt van.
Re:
Az üzenet szövege: szia :) először tudsz mondani kort, lakhelyet?
Rogton jon a szures a lanyok reszerol mint a villamcsapas. Pedig nem is lehetett szep lany, mert kover volt.
2012. szept. 29. 21:07
2/3 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezt muszáj megkérdeznem: Te tényleg ilyen hülye vagy? "szűrés". Az neked szűrés, hogy megkérdezte a korodat, meg a lakhelyed? Miért, mivel kezdjen? Most ha messze laktok, vagy nagy a korkülönbség, akkor minek pazaroljátok egymás idejét? És az meg ahogy a "kövérekről" beszélsz, az egyenesen bicskanyitogató. Te tökéletes vagy?
3/3 Lencsilány14 válasza:
Mert talán a lányok először azt akarják ki deríteni,hogy hány éves fiurol van szó pl:15 évesen nemhiszem,hogy 40 éves fiura vágyik.A másik,hogy megszerettné tudni,hogy hol lakik az a valaki nem -e a világ másik részén.Jah és sok lány van aki nem ien énsem vok olyan.Meg nemhiszem,hogy a duci lányok annyival különbek lennének,mindenki más és más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!