Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek egyes férfiak túlleni azon, akit egyszer szerettek? Miért képtelenek továbblépni?
Nagyon sok férfi ismerősöm sopánkodik a múlton, és azon, hogy szeretett valakit, és hogy mást már nem fog tudni soha! Gyakran 5-10 évig is ezen sírnak!
Miért képtelenek ezek az emberek lezárni azt a korszakot, és felfedezni azt, hogy igen is vannak még értékes nők ezen a világon? És igen is képes egy ember egy csalódás után újra szeretni!
Velem 2 éve történt meg, hogy az a férfi, akit nagyon szerettem átvert és én otthagytam, azóta sem keresett. 3-4 hónapig szomorú voltam és depis, aztán újból ismerkedtem, azóta 2 nagyszerű embert is megismertem, az egyikbe bele is szerettem, 1 éve a párom! Miért várjak olyanra, aki nem érdemli meg?? Ettől függetlenül ugyanúgy megdobban a szívem, ha eszembejut, de lezártam magamban azt a korszakot!
A jelenlegi barátomnal nagyon jó és bensőséges a kapcsolatunk, nagyon szeretjük egymást, már kaptam tőle lakáskulcsot, gyakran meglep valami kis dologgal, ha megbánt akkor duplán kiengesztel stb... Nyáron költözünk ki külföldre együtt. Mondhatni tökéletes minden, mégis néha eszébe jut az exe, akivel 5 évig volt együtt, és tudom még mindig nem zárta le 100%-osan. Miért van ez így??
Nagyon általánosítasz, mint itt minden kérdés.
Én nem sírtam, csak 1 nő után (de annak oka volt, nem
szándékozom részletesebben kifejteni), de az élet megy
tovább... leültem pár hónapig pihenni, mert úgy voltam
vele, hogy minek valaki, akit ha megszeretsz, elveszíted.
Aztán megint volt valaki... Ennyi... Túl lehet rajta
jutni.
Ex egyszeri eset, hogy beszélünk róluk, hisz érdekel, hogy mi az előélete, és van-e visszamenőleg veszélyforrás valamilyen szinten.
Viszont ex többszöri emlegetése az exhez való visszaküldést vonja maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!