Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek akkor?
Na most komolyan...
Rájöttem, hogy hiába járok buliba, oda nem olyan lányok járnak, akikkel lenne jövője a dolognak.
Én egy olyan lánnyal tudnám magam elképzelni, aki pl. szeret rajzolni, zenélni, fotózni, sétálgatni, kirándulni, sütni-főzni stb... tehát nem ez a minden héten buliban részegedős típus, hanem kicsit nyugisabb...
Az ilyen lányok szerintem nagyon ritkán járnak a buliba. Én is ilyen vagyok és sokáig én se mentem, gondoltam nem nekem való... szerintem ők is így gondolják. Mondjuk nekem valamilyen szinten már tetszik... de ez más téma.
De akkor hol lehet ilyen lányokkal ismerkedni? Ha mindenki, aki ilyen otthon ül, akkor most menjek és csengessek be minden házba? :D
Ja és aki nem tudja, annak leírom, hogy leszbikus vagyok, tehát ez még jobban megnehezíti.
Azt mondod, hogy száljak fel egy buszra, ami ismeretlen helyre megy? :O
Mondjuk... talán képes is lennék rá, de akkor ha elkezdünk a buszon beszélni, akkor nagyon mániákusnak hinne szerintem, ahogy elmondanám, hogy miatta szálltam fel :D
Na huh... hát vannak apróbb fejlemények.
Körbejártam délután a pályaudvaron és megtaláltam! :O Ott várakozott az egyik megállóban, elég sok emberrel együtt. Valami sráccal beszélgetett nagyon, meg mosolygott, de mikor megjött a busz, akkor egyedül szállt fel és leült a leghátsó helyre.
Én meg azért azt túlzásnak éreztem, hogy most felszálljak, úgyhogy szemben a busz oldalával leültem az egyik padra. Először csak óvatosan tekintgettem rá, de aztán ő is rám nézett és akkor mindketten elkaptuk a tekintetünket... bár most nem tűnt olyan félénknek a pillantása, mint a múltkor... Ez kicsit elbizonytalanított, úgyhogy csak óvatosan néztem oda néha, közben körbe-körbe is figyelve, mintha csak nézelődnék.
Aztán többször összeakadt a tekintetünk ilyen 1-2 másodpercekre, de mindig félrenéztem, nem mertem tovább nézni... Aztán egy ideig piszkálgattam a táskámon a kitűzőket, meg a sálamat és akkor hirtelen felnéztem, egyből rá és kiderült, hogy ő meg engem figyeld addig. Pont akkor kapta el a tekintetét mikor felnéztem... :D
Végül elment a busz, én meg nem mertem ránézni rendesen mikor indult, pedig szerintem figyelhetett... már bánom, hogy nem mosolyogtam rá úgy utólag vagy valami...
Legalább most már azt tudom, hogy hova ment a busz, szóval talán város alapján megpróbálok keresgélni a neten, hátha... :)
Áhá, közben rájöttem, bár elég reménytelen ennyi ember között megtalálni, főleg, hogy 3 város is szóbajöhet...
Lehet inkább a személyes ismerkedésre kéne szorítkoznom :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!