Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedjek akkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek akkor?

Figyelt kérdés

Na most komolyan...

Rájöttem, hogy hiába járok buliba, oda nem olyan lányok járnak, akikkel lenne jövője a dolognak.

Én egy olyan lánnyal tudnám magam elképzelni, aki pl. szeret rajzolni, zenélni, fotózni, sétálgatni, kirándulni, sütni-főzni stb... tehát nem ez a minden héten buliban részegedős típus, hanem kicsit nyugisabb...

Az ilyen lányok szerintem nagyon ritkán járnak a buliba. Én is ilyen vagyok és sokáig én se mentem, gondoltam nem nekem való... szerintem ők is így gondolják. Mondjuk nekem valamilyen szinten már tetszik... de ez más téma.

De akkor hol lehet ilyen lányokkal ismerkedni? Ha mindenki, aki ilyen otthon ül, akkor most menjek és csengessek be minden házba? :D

Ja és aki nem tudja, annak leírom, hogy leszbikus vagyok, tehát ez még jobban megnehezíti.

2013. jan. 22. 19:19
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
és nálad mivel kezdeményeztek?
2013. jan. 22. 23:54
 12/49 A kérdező kommentje:

Hát, azok se olyanok voltak, hogy így utcán leszólítós... hanem már valami társaságban, ahol alap ismertség megvolt. Ezért valami olyan kéne, amit idegenek leszólítására is megfelel... :)

Nem tudsz egy-két tippet mondani? :D Majd max kicsit átírom fejben a szövegét.

2013. jan. 22. 23:58
 13/49 anonim ***** válasza:

Igazabol utcan nagyon ritkan ismerkedek, es az is a "szia, van tuzed?" kerdessel indul. Ez egy olyan dolog, amit sokaig kell tesztelni, leginkabb idegen varosban. En azt mondanam, hogy elso probakent legyel ramenos, es kerdezz ra nyiltan, hogy o is a lanyokhoz vonzodik-e.

Igazabol ez nem is tunik olyan szar szovegnek, megprobalok majd en is igy csajozni, csak nekem.nemleges valasz kell :D

2013. jan. 23. 00:08
 14/49 A kérdező kommentje:

Hááát nem is tudom :D Kicsit furán hatna így egy ilyen kérdés hirtelen, nem? :)

Bár ha magamból indulok ki és egy aranyos lány jönne oda ilyen kérdéssel, akkor én megmondanám simán, hogy igen :D

Nem tudom képes lennék-e ennyire bevállalós lenni, ha azt mondja, hogy nem, akkor úgy égne a fejem, mint a fene :s

Amúgy ha te kérdeznéd ezt egy lánytól, azt szerintem sértésnek venné.. :D

2013. jan. 23. 00:13
 15/49 anonim ***** válasza:

Nem tudom, egy probat meger sztem mindkettonknek :D ha pedig felsz, hogy egni fog a fejed, utazz el egy masik varosba, es probalkozz ott, altalaban idegen kozegben bevallalosabbak az emberek.

Ha meg nemet mond, akkor tovabb kuldheted egy fiu haverodhoz, azzal a szoveggel, hogy exe egy csajert hagyta el :)

2013. jan. 23. 00:21
 16/49 anonim ***** válasza:

Milyen az a tipikus tekintet? :D én ebben nagyon béna vagyok sajna

Hogy segítsek is itt egy tipp: pl leszólíthatnád azzal, hogy hú de tetszik a táskád vagy cipőd vagy felsőd akármi és megkérdezed hol vette...ez talán elmegy bevezető szövegnek :D

Vagy érdeklődsz hogy hol van ez vagy az...ilyenek :D ha eszembe jut még vmi írok ;)

2013. jan. 23. 15:18
 17/49 A kérdező kommentje:
Azt a tekintetet nem lehet szavakba önteni... egyszerűen csak látni lehet belőle, hogy nem úgy néz téged, hogy csak megnézi mondjuk a ruhád, vagy ilyesmi, hanem látszik, hogy ->téged<- néz meg :)
2013. jan. 23. 16:28
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
hát figyelj.. ha gondolod, egyeztessünk egy várost, és menjünk el együtt csajozni :DD legalább kiszűröd, hogy kik azok, akiknél abszolút nincs esélyem, és fölösleges próbálkozni :D
2013. jan. 23. 18:25
 19/49 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok bulizós, hanem inkább olyan, akit leírtál, szóval ha ismerkednél velem, akkor írhatsz nyugodtan. :)

19/L

2013. jan. 23. 18:51
 20/49 anonim ***** válasza:

Én is azt tapasztaltam, hogy bulikban leginkább egyéjszakásra meg futó kapcsolatokra vevő csajok vannak...://

Mondjuk nem mindenki ilyen, vannak persze kivételek (jómagam is...ugyan gyakran járok buliba, de tudok nyugis is lenni, és én nem csak azért ismerkednék, hogy pillanatnyi kapcsolatom legyen).

Manapság amúgy nagyon nehéz találni tartós kapcsolatra vágó személyt, mert azok már legtöbbször foglaltak régen...

Viszont szerintem itt is megpróbálhatod az ismerkedést...:)) nekem eddig jók a tapasztalataim :D

18/L

2013. jan. 23. 20:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!