Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek akkor?
Na most komolyan...
Rájöttem, hogy hiába járok buliba, oda nem olyan lányok járnak, akikkel lenne jövője a dolognak.
Én egy olyan lánnyal tudnám magam elképzelni, aki pl. szeret rajzolni, zenélni, fotózni, sétálgatni, kirándulni, sütni-főzni stb... tehát nem ez a minden héten buliban részegedős típus, hanem kicsit nyugisabb...
Az ilyen lányok szerintem nagyon ritkán járnak a buliba. Én is ilyen vagyok és sokáig én se mentem, gondoltam nem nekem való... szerintem ők is így gondolják. Mondjuk nekem valamilyen szinten már tetszik... de ez más téma.
De akkor hol lehet ilyen lányokkal ismerkedni? Ha mindenki, aki ilyen otthon ül, akkor most menjek és csengessek be minden házba? :D
Ja és aki nem tudja, annak leírom, hogy leszbikus vagyok, tehát ez még jobban megnehezíti.
Hát ez valóban megnehezíti igen :)
A nevedből adódoan, nem is értettem elsőre h mi a fenét is akarsz?? mondom ez b*zi vagymi?? :)
De szerintem keress ilyen kifejezetten leszbikus szórakozóhelyeket neten.
hát.. az utóbbi része tényleg eléggé megnehezíti. Nem tudom, lányokon mennyire lehet látni, hogy mennyire vannak benne ilyesmikben.
Leginkább azt tudnám javasolni, hogy haverkodj össze valami hatalmas nőcsábász fiúval, aki naponta ráhajt 2-3 csajra, aztán tovább passzolja neked azokat, akik leszbikusok :D
onnan már egyszerű. Ha mosolyog, hívd meg egy kávéra, vagy valami hasonló. Nekem egyszer lett úgy randim, hogy havert hívtam telefonon (utcán mindig headset-et használok), és amikor felvette, egyből mondtam, hogy "szevasz, ráérsz kettőkor egy kávéra?"
közben jött velem szemben egy csaj, és megszeppenve visszanézett, hogy hát végül is miért ne..
Vagy lehet még az indirekt módszer is.. tört angollal/némettel nekiállsz kérdezősködni, hogy "excuse me... őő... wo ist das Parlament?"
Ez a headsetes sztori kész :D Elég hihetetlenül hangzik :P
Amúgy ezzel csak az a baj, hogy ha valahova éppen megy, akkor mivel szólítsam le? Nem csinálhatom azt, hogy odamegyek és azonnal "Szia, nem jönnél el velem egy kávéra?"-val indítok...
Még ha valahol csak álldogálna vagy várakozna is, akkor se tűnik túl reálisnak egy kávé meghívással kezdeni... előtte gondolom nem ártana valami indok, hogy miért szólítottam le, stb...
Nem vagyok túl gyakorlott a kezdeményezésben még, eddig csak nálam kezdeményeztek mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!