Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedjek akkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek akkor?

Figyelt kérdés

Na most komolyan...

Rájöttem, hogy hiába járok buliba, oda nem olyan lányok járnak, akikkel lenne jövője a dolognak.

Én egy olyan lánnyal tudnám magam elképzelni, aki pl. szeret rajzolni, zenélni, fotózni, sétálgatni, kirándulni, sütni-főzni stb... tehát nem ez a minden héten buliban részegedős típus, hanem kicsit nyugisabb...

Az ilyen lányok szerintem nagyon ritkán járnak a buliba. Én is ilyen vagyok és sokáig én se mentem, gondoltam nem nekem való... szerintem ők is így gondolják. Mondjuk nekem valamilyen szinten már tetszik... de ez más téma.

De akkor hol lehet ilyen lányokkal ismerkedni? Ha mindenki, aki ilyen otthon ül, akkor most menjek és csengessek be minden házba? :D

Ja és aki nem tudja, annak leírom, hogy leszbikus vagyok, tehát ez még jobban megnehezíti.

2013. jan. 22. 19:19
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
szerintem ez az utcán leszólítós olyan égő. tolakodó. főleg ott ahol sokan vannak,utcán márpedig sokan vannak. bár nagyon függ attól,hogy mennyire jön be aki leszólít. ha semennyire,akkor baj van. neked is kellemetlen lesz,meg neki is... velem pont múltkor volt ilyen. várakoztam egyik hivatalos helyen,nagyon untam már magam,mehetnékem is volt,éhes is voltam,minden bajom volt már,ráadásul annyian voltak ott hogy nem igaz és odajött egy csaj... de már láttam rajta,hogy oda fog jönni. automatikusan azon kezdtem el gondolkozni,hogy hogy rázzam le,pedig még oda se ért hozzám. aztán elkezdett magyarázni... jó,nem küldtem el,mert nem érzem magam bunkónak,meg nem volt ő rossz fej,csak kicsit sok volt belőle úgy hirtelen. de tleg anyira magyarázott,már néha nem tudtam követni,mint akinek le fog állni a szíve ha elhallgat... jobban fel volt a csaj pörögve,mint a crankbe jason statham :D még mutogatta a telójába a képeket,elmesélte az egész életét,konkrétan már benne volt az aurámba,ráadásul a szája is büdös volt,jaj mondom ilyen szerencsétlen nem lehetek. és de :D nem tudtam menekülni! ha elmentem volna onnan,akkor mehettem volna vissza másnap,megint ugyanúgy ráment volna az egész napom bla bla... úgyhogy muszáj voltam maradni. de szerencsére párszor el tudtam szabadulni,mondjuk azt is nagy nehezen. pedig nem vagyok ilyen,szívesen leállok bárkivel beszélgetni bárhol,csak már tleg ki voltam fáradva. na hát ezzel csak annyit akartam mondani,hogy akit nem ismersz semennyire se,még ha szimpatikus is és te is úgy érzed hogy szimpi vagy neki,nem mindig jó az ha "letámadod". nem tudhatod első ránézésre,hogy éppen honnan jött a tag,hova megy,mit csinál,mit akar,mit nem akar... persze próbálkozni lehet,csak hát... kétesélyes nagyon. ráadásul mondom,én alapesetben bárkivel bárhol szívesen beszélgetek bármiről,csak... látod hogy mégse :D szóval bármi jöhet közbe... szerintem ha biztosra akarsz menni,akkor szépen lassan kell mindent... van egy nagyon régi és nagyon igaz mondás,lassú víz partot mos..szerintem ha komoly dolgot akarsz,azt utcán nem lehet... mert ha újra találkozni akarsz azzal akit leszólítasz,akkor ugye valamilyen elérhetőséget el kell kérned tőle,vagy... de hát ez is attól függ... mondjuk egy boltba másabb,mert úgy meg tudod kérdezni,hogy jön-e ide legközelebb vagy valami,de utcán ez már szerintem gázabb...úgyhogy szerintem ne az utcán próbálkozz. és most azon kezdtem el gondolkodni,hogy akkor tleg hol :D jaj. szal ott tartok hogy sehol,de legalább addig se unatkoztam :)
2013. jan. 23. 22:25
 22/49 anonim ***** válasza:
úr isten :D nem is gondoltam volna hogy ez ilyen hosszú lesz :D
2013. jan. 23. 22:26
 23/49 A kérdező kommentje:
Hát ezzel aztán sokat segítettél... :D
2013. jan. 23. 22:34
 24/49 anonim ***** válasza:
a lényeg,utcán ne :D
2013. jan. 23. 22:44
 25/49 A kérdező kommentje:
Kösz... más lehetőség nem nagyon maradt pedig... :)
2013. jan. 23. 22:46
 26/49 anonim ***** válasza:
de,net. csak beszélgess,abból baj még nem volt. és vagy alakul valami,vagy nem. vagy ennyire sürgős? :D
2013. jan. 23. 22:52
 27/49 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy évek óta vagyok társkeresőkön -.-
2013. jan. 23. 22:53
 28/49 anonim ***** válasza:
szerintem meg ameddig nincs más, addig utcán is nyugodtan. Ha látod rajta, hogy nem rohanósan megy, hanem sétálgat, akkor valószínűleg van pár perce :)
2013. jan. 23. 23:02
 29/49 anonim ***** válasza:
de pont ezt mondom,hogy ne társkeresőn,hanem neten,ahol beszélgetni lehet... ha erőlteted meg ráparázol annál rosszabb,lazulj be,csak jól érezni akard magad,csak beszélgetni keress embereket,aztán előbb-utóbb majd lesz valami,úgy is megfog majd valakibe valami
2013. jan. 23. 23:03
 30/49 A kérdező kommentje:

Na most van egy tervem, kidolgoztam nagyrészt:

Hétfőn délután 14:30 körül elhaladt előttem egy busz, a buszállomáson, amin ült egy lány, akinek a tekintetéből láttam, hogy mi a helyzet. Félénk volt, mert szinte azonnal elkapta a tekintetét, de aztán visszanézett óvatosan, de látta, hogy még mindig nézem, ezért újra félrenézett. Elég egyértelmű jeleket adott ezzel, szerintem.

Na most azt találtam ki, hogy holnap nagyjából ugyan ebben az időben, elmegyek a pályaudvar azon részére, ahonnan a busza indulhat. Nem tudom melyik busz volt az, de körbejárom azt az oldalt és figyelem, hátha ott várakozik valahol.

Innentől két lehetőség van, ha tényleg ott lesz:

1. Megfigyelem messzebbről, hogy melyik buszra száll fel. Ez már alapot adhat arra, hogy mi alapján keressem, mert tudni fogom hova megy.

2. Megszólítom. De nem tudom mivel, itt akadtam el... :D

Ötletek?:O

2013. jan. 24. 01:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!