Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban a hölgyektől kérdezem. Ismerkednétek-e komoly kapcsolat céljából egy ilyen kaliberű férfival?
Figyelt kérdés
intelligens, közgazdász diplomával rendelkező, kedves, humoros, jóképűnek mondott, anyagi szempontból rendezett, ám súlyos hosszú betegségből felépülgető, jelenleg fizikailag gyenge és néma 29 éves sráccal?2013. jan. 22. 07:03
31/33 anonim válasza:
Nem hiszem hogy sokat veszítenek a nők azzal, hogy nem adnak esélyt egy olyan férfinak, aki azzal dicsekszik hogy elcsábított egy "nőt" a pasijától. :) Valahogy nem tudlak sajnálni.
32/33 anonim válasza:
S íme egy újabb példa a női kegyetlenségre, szövegértelmezési problémákra, a szűk látókörre...stb.
33/33 anonim válasza:
latom hogy nem mai mar ez a kerdes de nem ertek sok not hogy lehet igy valakihez hozza alni. es ha mondjuk a kerdezonek nagyobb szive van mint koztetek barkinek szerintem igy van. azert mert nem tud vagy nem tudot mert azota lehet mar sokkal jobban van rendesen beszelni mashogy is lehet kommonikalni szerintem!! es ha tudnatok hogy peldaul a kerdezonek vagy vele hasonlo embereknek milyen rosszul eshetez..... mas is lehetne a helyebe!!! muszaj volt ezt ide leirjam. ja es nem ismerkedes celjabol irtam mert van parom es egy kisfiunk is. jobbulast kivanok kerdezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!