Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elsősorban a hölgyektől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban a hölgyektől kérdezem. Ismerkednétek-e komoly kapcsolat céljából egy ilyen kaliberű férfival?

Figyelt kérdés
intelligens, közgazdász diplomával rendelkező, kedves, humoros, jóképűnek mondott, anyagi szempontból rendezett, ám súlyos hosszú betegségből felépülgető, jelenleg fizikailag gyenge és néma 29 éves sráccal?

2013. jan. 22. 07:03
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Mint az állásinterjú. :) Miért fontos ez? Ha egy nő csak a pénztárcát és a tartóoszlopot nézi a férfiban már régen rossz. Bár igyekszem aktív lenni, tüneteim nem teszik lehetővé, hogy dolgozzak. Rokkantnyugdíjas vagyok.
2013. jan. 22. 13:32
 12/33 anonim ***** válasza:

"Ha egy nő csak a pénztárcát...nézi"

Nem CSAK a pénztárcát, DE azt is.

Ez nem pénzéhség, csak józan ész.

Nem várom el, hogy egy férfi többet keressen nálam, de ha jóval kevesebbet hoz haza, akkor az hosszú távon nem ideális (fordított felállásban sem).

A közgazdász diplomád emlegetése felesleges és félrevezető, ha a helyzetedből adódóan nem tudod kihasználni a benne rejlő potenciált (és ki tudja, hogy a jövőben képes leszel-e). Tudom, ez elég gonoszul hangzik.

Egyébként ha a szakmádban dolgoznál, az (elméletben*) vonzana. Nem elsősorban a pénz miatt, hanem mert az azt jelentené, hogy hasonló az érdeklődési körünk, ugyanis én is közgazdász vagyok.

28N

*elméletben -> csak elméletben, mert már nem aktuális a párkeresés számomra

2013. jan. 22. 15:11
 13/33 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy összetett és bonyolult dolog a párkeresés, de hogy ennyire!? Ha úgy választana párt az ember, hogy minden ideális legyen kihalnánk. Másrészt kedves, hogy aggódsz. Dolgozni fogok. Felhívnám a figyelmed arra, (már leírtam 1x) fizikailag vagyok gyenge, nem szellemileg. Nem téglákat fogok pakolni és üdv kolléga! :)
2013. jan. 22. 17:27
 14/33 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék kapcsolatot elképzelni néma férfival, de ez nem jelenti azt hogy más sem. (Pénzem van, úgyhogy a pénz részén nem is agyaltam a kérdésnek.)
2013. jan. 25. 14:30
 15/33 anonim ***** válasza:

Mondta, hogy átmeneti a némaság.

Kérdező: és a mostani állapotodban ismerkedsz? Vagy majd ha kigyógyultál?

2013. jan. 25. 14:34
 16/33 anonim ***** válasza:
engem mmár csak az érdekel a közgáz diplomával hogy és hova tudtatok elhelyezkedni. Én még nem vagyok kolléga, de remélem hamarosan az leszek én is :D
2013. jan. 25. 16:31
 17/33 A kérdező kommentje:
Elsősorban a kiváncsiság vezérelt. Milyen okos a női agy és milyen kedves a női szív? Másrészt meg nyitott vagyok minden lehetőségre. Szeretek OKOS nőkkel társalogni/ismerkedni. Nem vállalkozó és nem is bankár vagyok. Pénzügyőr főhadnagy!
2013. jan. 25. 20:30
 18/33 anonim ***** válasza:

íén vagyok ako azt írta, hogy nem tudom néma férfival elképzelni. Értem,. hogy átmeneti... De amíg tart, nem tudunk beszélgetni. Úgy meg igen nehezen tudom elképzelni hogy összejöjjek valakivel. Bár, mondom, én egy vagyok a több millió nőből, úgyhogy az én véleményem nem mérvadó.

Egyébként most randizgatsz?

Hol randizol csajokkal és mit csináltok? Gonolom azért nem könyű ha a beszélgtés kiesik....

2013. jan. 27. 04:39
 19/33 A kérdező kommentje:
Mint írtam az előbb a kiváncsiság hajt. Nyitott vagyok sok mindenre. Én nekem csúnyaszóval élve 3 nő volt meg a 2 év alatt. Kettőjükkel személyesen találkoztam. Az utolsót msnen hódítottam meg 2 nap alatt el a pasijától. 2 hónapig tartott mindösszesen, mivel 2 kakas egy csárdában nehezen klappol. Írányító jellem volt. Azt is írtam, hogy smartphonnal kommunikálok a családtagjaimmal a google talkon, idegenekkel felolvasóprogrammal. Szóval csak türelem kérdése, míg megvárják míg leírom. Ennyi! Tulajdonképpen mi most is beszélgetünk. A kommunikáció él.
2013. jan. 27. 11:44
 20/33 A kérdező kommentje:

Íme a véleményem rólatok, nőkről: Sorba megyek az említésre méltókkal:

1. Miért szolgáltatod magad ki a pénzéhes bármi áron férjhez menni akaró nők garmadájának, ha tényleg komoly kapcsolatra vágysz?

Szerencsére nem vagytok pénzéhesek, de hogy férjhez nem akartok menni az fix!

2. az egyetlen kizáró ok nálam az lenne, hogy közgazdász. tőlem nagyon távol állnak ezek a dolgok.

Ez a hölgy általánosít. Ő szerinte, inkább idézem: "Se jogász, se ügyvéd, semmilyen jogi, pénzügyi, politikai hülyeség. Bocs, de engem teljesen más dolgok érdekelnek, volt már hogy ilyen emberrel ismerkedtem de nagyon különbözőek voltunk." Ő szerinte csak egy szakmából valóval szabad ismerkedni, mert őnála otthon valószínűleg az asztalnál is a munkáról beszélnek.

3. Hát én nem hiszem hogy tudnék mit kezdeni egy néma fiúval, szóval szerintem nálam kizáró ok. De aztán ki tudja, igazából sosem ismertem némákat.

Abszolút nem nyitott az új dolgokra, nála kizáró oknak tűnik a némaság (lásd később). Ő neki az se tűnt fel, hogy átmeneti. Figyelmetlen!

4. "Ha egy nő csak a pénztárcát...nézi"

Nem CSAK a pénztárcát, DE azt is.

Ez nem pénzéhség, csak józan ész.

Nem várom el, hogy egy férfi többet keressen nálam, de ha jóval kevesebbet hoz haza, akkor az hosszú távon nem ideális (fordított felállásban sem).

A közgazdász diplomád emlegetése felesleges és félrevezető, ha a helyzetedből adódóan nem tudod kihasználni a benne rejlő potenciált (és ki tudja, hogy a jövőben képes leszel-e). Tudom, ez elég gonoszul hangzik.

Egyébként ha a szakmádban dolgoznál, az (elméletben*) vonzana. Nem elsősorban a pénz miatt, hanem mert az azt jelentené, hogy hasonló az érdeklődési körünk, ugyanis én is közgazdász vagyok.

Ő kőművesnek néz, szerinte nem vagyok képes dolgozni az agyammal.

5. engem mmár csak az érdekel a közgáz diplomával hogy és hova tudtatok elhelyezkedni. Én még nem vagyok kolléga, de remélem hamarosan az leszek én is :D

A választ megírtam.

6. íén vagyok ako azt írta, hogy nem tudom néma férfival elképzelni. Értem,. hogy átmeneti... De amíg tart, nem tudunk beszélgetni. Úgy meg igen nehezen tudom elképzelni hogy összejöjjek valakivel. Bár, mondom, én egy vagyok a több millió nőből, úgyhogy az én véleményem nem mérvadó.

Egyébként most randizgatsz?

Hol randizol csajokkal és mit csináltok? Gonolom azért nem könyű ha a beszélgtés kiesik....

Ő szerinte mi most nem beszélgetünk, nem tudok írni, olvasni, azaz kommunikálni. Ő úgy képzeli el az elmúlt 2 évemet, hogy abszolút magamba zárkóztam és nem beszéltem se anyámmal, se tesómmal, senkivel. Nem is értem, hogy juthat ilyen az eszébe!?

Az első és az a nő, aki belekötött nem taliztam pénzéhes nővel hazugnak tart. Arra nem gondolnak az ostobák, hogy a kérdést magamnak írta ki, ergo nem célom hazudni.

Összegezve, az itt leírtak alapján, önök nem vevők egy értékes kapcsolatra, szívtelenek mivel a némaságom korlátozza (ami átmeneti!!!) a boldogságukhoz. Lezártnak tekintem a kérdést.

2013. jan. 28. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!