Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban a hölgyektől kérdezem. Ismerkednétek-e komoly kapcsolat céljából egy ilyen kaliberű férfival?
Miért kéne nekem nyitottnak lenni olyan tíopusú "új dolgokra" hogy valakivel nem tudok beszélgetni úgy ahogy én szeretnék???
Figyi, az van, hogy az is a nyitottság hiánya, ha nem jut el az agyadig, hogy senkit nem lehet "boldogságra kényszeríteni". Miért kéne bárkinek is pont Rád nyitottnak lenni? Nagy a világ, tele lehetőségekkel, új dolgokkal, mindenki másra nyitott, másért stb.
Értm, hogy nem szeretsz olyan választ kapni mint amit reméltél, de igen, van ilyen, és én biztos vagyok benne hogy fordítva is lenne.
Biztos van olyan, amit én érdekesnek, kihívásnak, újnak stb tartok, te meg azt mondod hogy köszi, de téged az (tök mindegy miért) nem érdekel.
Amúgy nem olvastam végig amit írtál, és tudod miért, mert nem érdekel:-)
Tudjuk, hogy írásban folyik az online ismerkedés, én személy szrint ezárt nem is szeretem ezt az ismerkedési formát annyira.
Egyebekben meg max 1-2 mapog folyik írűsban, utána találkozni szoktak az emberek.
Csak azért írok, mert ha már megkaptuk hogy idióták vagyunk, kicsit segítek Neked, utolsó tájékozódni, és elmagyarázni, hogy az emberek nem hetekig - hónapokig szoktak online forumokon írkánli egymásnak (mármint azok az emberek, akik valóban ismerkedési, találkozási, nem pedig levelezési és időeltöltési céllal regisztrálnak be.)
Again, írkálni nagyszerű, de én személy szerint 1-2 nap irkálás után egy kávézóban v hasonló helyen beszélgetve szeretem folytatni az ismerkedést.
Gondolom ettől már táncsak nem vagyok szívtelen idióta...
És gondolom attól sem, hogy én személy szerint ezt a jövőben is így szeretném tenni.
Az úr betegségét értem, megértem, tisztelem hogy úgy él ahogy él, de gondolom azt is mindenki megérti, hogy mindenki más, és van aki nem ilyen formában szeretne ismerkedni. Ennyi. Nem hiszem hogy ez szívtelenség....
Miért lenne szívtelen az, aki nem tekint egy átmenetileg néma férfit potenciális társnak, amikor választhat makkegészségeset is?
Akkor lenne szívtelen, ha elhagyná a már meglévő párját, ha az lerokkanna, átmenetileg megnémulna....
--
El tudok képzelni bármit, még azt is, hogy a kórházban, halálos betegek között szerelem szövődjön. Egy átmeneti némaság ehhez képest semmi.
Ha a kérdezővel találkoznék véletlenül, vagy mondjuk munkaügyben rendszeresen összefutnánk és a kommunikációs akadályok ellenére kialakulna valami... akkor valószínűleg nem "beszélném le magam" egy esetleges kapcsolatról vele, csak emiatt az átmeneti problémája miatt.
DE társkeresős, online ismerkedésnél EGYBŐL kizárnám a lehetséges partnerek közül.
Csak. Mert. Mert valahogy szűrni kell.
300 km-re lakó emberekkel egyébként sem szeretnék ismerkedni, mármint potenciális párkapcsolat/férfi-nő közötti ismerkedés céljából.
Tudom, szívtelen vagyok:-):-)
De akkor sem
Pontosan ugyanúgy gondolom mint a kettővel ezelőtti. Persze, ha spontán megismerek valakit, és az élet úgy hozza hogy meglátunk egymásban valamit, mindenre nyitott vagyok.
De igen, egy társkeresőn én is eleve kizárnám.
Ugyanaz vagyok aki kikérte magának a szívtelent.
Még jó hogy nem kell magyarázkodnom Neked:-):-):-)
Mert Te ki is vagy (?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!