Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedjen egy 17 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjen egy 17 éves fiú, aki nem szeret bulizni?

Figyelt kérdés

Inkább E/1-be írom.

Nem szeretek bulizni, szóval ott nem tudok ismerkedni, még házibuliba se megyek el.

Néhanéha kimegyek haverokkal, de nem gyakran, főleg suli időben.

Nem mondom, hogy visszahúzódó vagyok, mert ha hívnak (nem buliba) akkor megyek szívesen mindig.

De amúgy otthon ülős típus vagyok, lenne barátnőm, vele mennék bárhova, na nem bárhova de értitek :D

Na de ezt hagyom is, mert nem ez a lényeg a kérdésben.

Szóval, bulizni nem szeretek, osztályban nincs olyan lány, aki tetszene (akár belsőre akár külsőre).

Utcán? Ott nem fogom.

Suliban? Arra még nem vettem bátorságot, meg olyan nincs is, legalábbis nem láttam, aki annyira tetszene, hogy venném bátorságot és leszólítanám.

17/F

2013. jan. 21. 19:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig ilyen voltam, sőt kimondottan visszahúzódó és félénk is (ezek a dolgok elég gyakran együtt is járnak), és én már nem is tartozok a kérdezőnek a korosztályába.

Az úgynevezett "bulikhoz" sajnos manapság már szinte elválaszthatatlanul hozzátartozik az ivás meg a dohányzás, sőt néha még más dolog is, és én ezeket sem csináltam soha.

Valahogy soha nem tudtam ezt az úgymond "lelki mechanizmust" a magaménak érezni és elsajátítani, hogy na most hú, de jól érzem magam, és én bulizok, illetve bulizni fogok. Mivel a zajos, nyüzsgó helyeket eleve utálom, nehéz lenne úgy jól éreznie magát bárkinek, hogy már előre arra gondol az illető ember: te jó ég, fogom-e bírni ezt a zajt meg tömeget? Ehhez kell egyfajta lazaság, önfeledtség. Hiszen éppen emiatt megy valaki, hogy jól érezze magát. Az ilyen emberek valahogy más "dimenzióban" élnek, mint én. Ráadásul társaságom sincsen, enélkül meg nem sok értelme lenne a dolognak.

Mindemellett nem kell még "bulis" helyszín sem ahhoz, hogy ne érezzem magam jól, mert ha esetleg nagyon ritkán egy nagyobb társaságba kerülök, és ott beszélgetni kell, na az már bőven elég ahhoz, hogy ne érezzem jól magamat. Bár az sem mindegy, hogy miről kell beszélni, illetve hol és kikkel találkozik az ember, mennyire ismeri őket.

Igazából nem is lenne mindez probléma, hiszem nem egyformák az emberek, ki ilyen, ki pedig olyan. Csak éppen az a nagy baj, hogy így nem kerül az ember ismerkedési helyzetbe, egyszerűen nincsen hol ismerkeni, nemhogy ellenkező neműekkel, de senkivel sem. Az ember pedig elszigetelődik.

Én nem hiszek az olyan fajta csodákban, amire utalt valaki, hogy majd a sors valahogyan "elénk veti" azt, akivel meg kell ismerkednünk. Volt már eddig is elég idő arra, hogy elém vesse. De ellentmondva önmagamnak, mégis kénytelen vagyok ebben bízni.

2013. jan. 22. 00:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Le kell még írnom azt is, hogy a pénznek is híján vagyok elég erősen én is.
2013. jan. 22. 00:16
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha úgy adódik, írj egy privit, szívesen beszélgetnék valamikor veled. 17L
2013. febr. 24. 20:56
 14/18 anonim ***** válasza:

én inkább eper2-ben írom:

facebook-on ne!!négynégy!

2013. febr. 24. 21:10
 15/18 anonim ***** válasza:
A bulizást én sem szerettem amikor annyi idős voltam mint te, és a mai napig így is van. Azt viszont nem értem miért zárod ki, hogy házibulikon részt vegyél. Ott ismerősök vannak, akikkel már nem járhatsz rosszul, nem idegenek között kell lenned, a legnagyobb előny pedig az hogy sokan elhozzák ilyenkor a külsős barátaikat is akikkel ott a jó alkalom ismerkedni. Anno nálunk a legjobb esték mindig a házibulik voltak és bizony ismertem meg lányokat ilyenkor, ha meg épp nem volt olyan aki bejött volna akkor is jó társaságban telt az este.
2013. márc. 20. 20:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Minek ezen görcsölni?? Majd lesz!!! A 30+os csajok szoktak emiatt befordulni, hogy "ninc pacim, jajén cegén celencétlen" :-)) Erőltessetek magatokra egy kis férfiasságot, legyetek szívesek!

Amúgy, meg tessék írni a 13-as válaszoló 17 éves lánynak!!!!!!!!!

10es! külömbséggel helyett külöNbséggel… :-)

2013. máj. 15. 22:05
 17/18 anonim ***** válasza:
koncertek, bárok, városi rendezvények, stb
2013. máj. 15. 23:25
 18/18 anonim ***** válasza:
"hol ismerkedjen vakai aki egesznap otthon ul"..ez most komoly?
2013. máj. 15. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!