Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjen egy 17 éves fiú, aki nem szeret bulizni?
Inkább E/1-be írom.
Nem szeretek bulizni, szóval ott nem tudok ismerkedni, még házibuliba se megyek el.
Néhanéha kimegyek haverokkal, de nem gyakran, főleg suli időben.
Nem mondom, hogy visszahúzódó vagyok, mert ha hívnak (nem buliba) akkor megyek szívesen mindig.
De amúgy otthon ülős típus vagyok, lenne barátnőm, vele mennék bárhova, na nem bárhova de értitek :D
Na de ezt hagyom is, mert nem ez a lényeg a kérdésben.
Szóval, bulizni nem szeretek, osztályban nincs olyan lány, aki tetszene (akár belsőre akár külsőre).
Utcán? Ott nem fogom.
Suliban? Arra még nem vettem bátorságot, meg olyan nincs is, legalábbis nem láttam, aki annyira tetszene, hogy venném bátorságot és leszólítanám.
17/F
És merrefelé laksz nemtudomka? :D
20f
Én is ilyen vagyok mint Te, a buli nem az én világom, de én is szeretek a barátaimmal lenni.:)
Némelyik ember azt mondja hogy nem vagyok normális, hogy nem megyek bulizni 16 éves létemre, de nem az én stílusom..
Ha van kedved írj.:)
Keress más társaságot, biztos van valami amit szeretsz csinálni, csináld ott megismerkedhetsz új emberekkel és az új emberek között lehet egy új lány is aki tetszhet neked.
Én hasonló helyzetben vagyok, annyi külömbséggel hogy nekem nincs pénzem külön dolgokra menni. :(
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!