Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol találhatok olyan nőt, aki eljönne velem most szilveszterkor bulizni, ismerkedni?
Nagyon magányos vagyok, nincsenek barátaim, és jó lenne egy kedves lánnyal kikapcsolódni. Tudom, hogy jóformán lehetetlen amit akarok, de hátha mégis van, aki vállalná...
29 F
Nekem iiis kell! Egész jól áll a degenerált fejemnek a félhomály, szóval úgy sokkal kevésbé vagyok hányingerkeltő.
21/F
Lehet,hogy bunkó vagyok,de legalább nem vagyok egy csődtömeg.
29 évesen itt sírsz. Nem hiszem el,hogy nincsenek ismerőseid,haverjaid akikkel el tudnál menni és ismerkedni. Ha viszont tényleg csak magadra számíthatsz és senkivel nem tartasz oly formán valami közelebbi emberi kapcsolatot akkor valószinüleg nem a többiekkel van a hiba,hogy nem keresnek.bocs!
Hát figyelj... szerintem nem sok lány menne ki a szilveszteri éjszakába egy vadidegen férfival... ezt megértheted.
Elmehetsz egyedül is egy buliba (nőknek ezt nem ajánlanám, de férfinak nem olyan kockázatos). Aztán ott majd megismerkedsz valakivel. Vagy ha nem vagy ilyen bevállalós, akkor ismerkedj az interneten, és chateld végig a szilveszter estét egy kedves lánnyal :-)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!