Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjen az, aki nem szeret bulizni?
24 éves lány vagyok. Bulizni nem szeretek, ez valahogy nem életformám. Nem vagyok prűd meg ilyenek...sőt nagyon vidám természetű ember vagyok, de a buli nem jön be. Egyszerűen nem tudok találni egy korban, temperamentumban hozzám illő fiatalembert. Neten már próbáltam, de ááá az nem nekem való. Egyetemen nem tudok ismerkedni, mert mindenkinek általában van már komoly párkapcsolata. Egyszerűen kilátástalannak érzem, hogy megtaláljam a párom :( Én nem hiszek abban, hogy szembe jön velem az utcán, meg összefutok vele...
Elsősorban olyan fiúkat kérdezek, akik nem csak kalandot keresnek egy buliban, hanem komoly pákapcsolatot szeretnének. Ti hogyan csináljátok?
Régen én is kerestem komolyabb dolgot a bulikban, de mára rájöttem, hogy ott olyat nem találni. Már nem keresek ott semmit, egyszerűen jól érzem magam a barátaimmal.
Amúgy nem tudom hol kéne párt keresned. Általában a véletlen szokott összehozni új emberekkel. Akkor amikor nem számítasz rá.
(Talán nem véletlen, de én is egyedül vagyok.)
Ti mind lányok vagytok? Esetünkben a buli nem nekem való = azzal hogy rondák vagytok / kövérek / mindkettő? Mert ők nem szeretnek általában. Én se szeretnék bulizni, mivel nem vagyok macsó és nem tapad rám senki, meg úgy általában telibe szarnak, de harcolok mint állat, leszólítok egy este 15 öt is akár....
utcán, anno suliban is.. bárhol.. bármikor... az olyan lányokat akik meg csak otthon meresztik a seggüket és picsognak hogy nincs pasijuk körberöhögöm... mert a nagy részük sokkal hamarabb bepasizik mint én aki küzd mint egy állat egy rongyos barátnőért...egyszer elhúzzák őket valahová és kb sikerül is :D mindegy. ilyen az élet..
Nem vagyok se ronda, se kövér csak feltettem egy egyszerű kérdést, de bocsi, hogy zavartalak!
Amúgy látszik, hogy nagyon éretlen vagy...nem téged kérdeztelek kisgyerek..
Hát pont nem. Magamról nem nyilatkozom, nem leszek se nagyképű, se lenéző, ráadásul csak 16 vagyok, de mint tudjuk, vannak ebből a korból is szép számmal mindenhol. Magamról nem mondok semmit, de például osztálytársam, jó tanuló, kedves, segítőkész, IGÉNYES, SZÉP, CSINOS, mégsincs senki aki rá van tapadva, mert nem teszi ki a mellét. Úgyhogy ennyit erről, az értelmesebb kategóriába tartozik pedig.
Abban meg nincs semmi szerintem, hogy valaki nem érzi jól magát a füstben, tömegben, melegben, hangos zenében... Ezek nekem külön külön is idegesítő tényezők, nemhogy együtt.
ha pesti vagy:
könyvtár
itt a vizsgaidőszak. sokan csücsülnek a szabó ervinben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!