Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol ismerkedjen az, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjen az, aki nem szeret bulizni?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok. Bulizni nem szeretek, ez valahogy nem életformám. Nem vagyok prűd meg ilyenek...sőt nagyon vidám természetű ember vagyok, de a buli nem jön be. Egyszerűen nem tudok találni egy korban, temperamentumban hozzám illő fiatalembert. Neten már próbáltam, de ááá az nem nekem való. Egyetemen nem tudok ismerkedni, mert mindenkinek általában van már komoly párkapcsolata. Egyszerűen kilátástalannak érzem, hogy megtaláljam a párom :( Én nem hiszek abban, hogy szembe jön velem az utcán, meg összefutok vele...

Elsősorban olyan fiúkat kérdezek, akik nem csak kalandot keresnek egy buliban, hanem komoly pákapcsolatot szeretnének. Ti hogyan csináljátok?

2011. dec. 11. 15:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

hm... a kérdés jó! én még mindig az egyetemet javasolnám, esetleg ismerősök általi ismerkedés.

amúgy te hol szeretnél? tegyük fel, hogy valaki megszólít a az egyetemen az tetszene? utcán tolakodásnak vennéd?

2011. dec. 11. 16:23
 12/20 A kérdező kommentje:

Egyetemen szerintem lehetetlen, mert 6 éve járok egyetemre és még egy normális fiúval sem találkoztam komolyan :(

Utcán...hát nem is tudom...szerintem ott se nagyon esélyes.

2011. dec. 11. 16:38
 13/20 anonim ***** válasza:

Kedves ma 15:52!

,,a buli nem nekem való = azzal hogy rondák vagytok / kövérek /mindkettő?”

Én írtam így, de egyik sem igaz rám. Vékony vagyok, magas és lehet, hogy a te szemedben ronda lennék, de amúgy egy bányarémnek se tartom magamat.

És nem csak otthon meresztem a seggemet és nem sajnáltatom magamat. Persze, rossz egyedül, de kinek nem.

2011. dec. 11. 17:04
 14/20 anonim ***** válasza:

Mi van? én vagyok az éretlen? Miközben te nem tudod 24 éves létedre hogy hol ismerkedj? :DDD Olvasd már vissza magad kérlek.

Én csak leírtam puncsolás nélkül hogy mi a helyzet. Te mit csinálsz? jössz a kifogásokkal, itt se lehet,ott se lehet. Szívesen elmesélném neked hány lánynál próbálkoztam be már életem során, de szerintem elszégyellnéd magad. De csak így tovább, járj 30 éves korodig egyetemre, néha picsogj hogy neked miért nincs lovagod, és véletlenül se tegyél egy percet se érte hogy legyen... ha meg még ronda sem vagy meg kövér se akkor még viccesebb... egy legalább átlagos kinézetű lánynak nagyon nagy szerencsétlennek kell lennie ahhoz hogy 24 évesen se legyen még pasija. Szerintem nálad belül nincs rendben valami... A kiskirálynő effektusra tippelnék, de ez persze nem 100 %, de 10 esetből 9 ilyen szokott lenni. Aztán majd helyreráz valaki. vagy nem, és keserű maradsz örökre.

Neten pl jól lehet ismerkedni, azzal mi bajod van? meg is tudod fogalmazni esetleg? vagy el kell fogadnunk egy "de ááá az nem nekem való." roppant érett érvet.

2011. dec. 11. 17:35
 15/20 A kérdező kommentje:

Igazad van ne haragudj:( Nem akartam megbántani senkit, de most tényleg igazad van, mert nagyon szerencsétlen vagyok ilyen téren...belátom.

Nem vagyok kiskirálylány meg ilyenek, csak egy szerencsétlen senki, aki nem tudja jól érezni magát :( És nagyon úgy néz ki, hogy ez így is marad.

MÉG EGYSZER BOCSÁNAT!!! És ezt szívből mondom.

2011. dec. 11. 17:56
 16/20 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, írtam neked egy privit.:)
2011. dec. 11. 18:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Attól, hogy bulizni nem jársz, eljárhatsz másfelé a barátaiddal. Menjetek üljetek be valahová egy italra, vagy teaházba, ott is lehet ismerkedni. Vagy járj a könyvtárba, biztos találsz ott olyat, aki külsőre tetszik neked. Ha szeretsz sportolni, menj futni a parkba, vagy egy konditerembe, ahová járnak fiúk is. De ha pl. egy barátod meghív házibuliba, akkor menj el, ne zavarjon, ha rajta kívül senkit nem ismersz. A házibulik hangulata meg más szokott lenni, mint egy szórakozóhelyé. Legyél nyitott, és ne keress kifogásokat, hogy ez miért nem jó, meg az miért nem jó. Ha nem jársz el semerre, akkor hiába várod, hogy találkozol valakivel. Mozdulj ki, bármikor megismerkedhetsz egy ismeretlennel. Pl én azt a srácot, akivel mostanában találkozgatok, úgy ismertem meg, hogy az egyik barátnőmmel sétáltam a városban, és összefutottunk ezzel a sráccal az utcán, aki a barátnőmnek egy ismerőse volt. Eltartott vagy 3 hónapig, mire felvettük egymással a kapcsolatot, de akkor is. Legyél nyitott! :
2011. dec. 11. 19:40
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2011. dec. 11. 19:53
 19/20 anonim ***** válasza:

Volt már barátod valamikor vagy még nem ?

Mert ismerek egy lányt akinek azért nincs barátja mert az önbizalma nulla, pedig jól néz ki, de amikor érdeklődne valaki iránta megijed, és bemagyarázza magának hogy úgy sem felelne meg az illetőnek, ezért nem mer nyitni sem senki felé.

2011. dec. 11. 20:38
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen volt már barátom.
2011. dec. 11. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!