Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a második randin sem csókolt meg, az felejtős? Nem is szeretne tőlem semmit?
19éves lány vagyok, tegnap volt a 2. randim egy sráccal, 22éves.
Kedves volt, érdeklődő, udvarias, ragaszkodott hogy ő fizessen (tehát tuti randi volt)
a randi végén ölelgetett, fogta a kezem, magához húzott, az arcunk alig 10centire volt egymástól, láttam rajta azt az a különös gyengédséget, és hogy hatalmasak voltak a pupillái (olvastam hogy ez a vonzalom jele) DE mégsem csókolt meg :(
A homlokát az enyémhez nyomta, sokáig és többször is mélyen a szemembe nézett, láttam hogy olykor mintha zavarban lenne,
De 22évesen ennyire félős lenne, vagy csak nem érdeklem annyira?? Ez nagyin gáz, veszett ügy?? De azóta már írt tegnap jóéjt smst, meg ilyesmik.
köszönöm :)
Aki írta hogy majd én lekapom az téved, sosem voltam kezdeményezős típus :D
Amugy azért furcsálltam mert eddig akivel randiztam 2. randin bőven volt csók, csak ezért gondoltam, hogy lehet nem akar velem semmi komolyba bonyolódni. DE akkor megnyugodtam :) Köszönöm a válaszokat :))
Lehet, hogy zavarban volt, vagy büdös a szád (nem vicc, te nem biztos, hogy érzed ezt), vagy egyszerűen várta, hogy te kezdeményezz. Vagy korainak érzi, fél, hogy mit szólnál.
Simán megpuszilhatod a száját te is búcsúzáskor, ha kívánod. Aztán utána el fog szabadulni az érzelem a részéről is, és egymásnak estek és fél percig csókol majd. Kell egy kis jel, biztatás a fiúknak is.
Komolyan nem értem a nőket, hogy lehetnek ennyire hidegek, ha akarnak valamit, adjanak jeleket.
Igen 22, sőt 40 évesen is minden új kapcsolatban ennyire tarthat egy férfi az elsietett csóktól, hogy túl nyomulósnak tartja a nő. Elvére újak vagytok egymásnak, hiába feküdtetek már le 10 partnerrel előtte, az adott partnerre újra kell kezdeni az ismerkedést, vonzalom kialakítását.
Engem a barátom 2 hét után csókolt meg, de még akkor sem akart, én kezdtem el hisztizni, hogy mostmár csókoljon meg.
Pedig jóval idősebb a te barátodnál.
Azt mondta, ha én első randin megcsókoltam volna, akkor szólt volna, hogy lassítsak.
Vannak ilyen férfiak,de ez nem azt jelenti, hogy nem érdekled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!