Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a második randin sem csókolt meg, az felejtős? Nem is szeretne tőlem semmit?
19éves lány vagyok, tegnap volt a 2. randim egy sráccal, 22éves.
Kedves volt, érdeklődő, udvarias, ragaszkodott hogy ő fizessen (tehát tuti randi volt)
a randi végén ölelgetett, fogta a kezem, magához húzott, az arcunk alig 10centire volt egymástól, láttam rajta azt az a különös gyengédséget, és hogy hatalmasak voltak a pupillái (olvastam hogy ez a vonzalom jele) DE mégsem csókolt meg :(
A homlokát az enyémhez nyomta, sokáig és többször is mélyen a szemembe nézett, láttam hogy olykor mintha zavarban lenne,
De 22évesen ennyire félős lenne, vagy csak nem érdeklem annyira?? Ez nagyin gáz, veszett ügy?? De azóta már írt tegnap jóéjt smst, meg ilyesmik.
2
Csak nehogy a csaj annyira kívánja és szeretné, hogy megcsókólja a faszi, hogy a következő randin egyszerűen lekapja a tagot:DD
Nah hét ezt honnan veszed?
A férjem 1 hónap után fogta meg először a kezem megcsókolni pedig 6 hónap után csókolt meg... és már 12 éve vagyunk házasok....
ekkora marhaságot! ilyenhez kötni egy kapcsolat valódiságát. Nem ez a mérték hidd el
Nem felejtős!!!!! :-)
Nekem az ötödik (!!!) randimon volt első csók :)
És sokkal jobb volt így :))
Te normális vagy!!!!!
Attól mert nem csókol meg... tisztel, szeret és szépen felépíti a randit. Végre. Valaki.
Áh... nem érdemled meg te ezt a fiút.
Mi az,hogy valaki a homlokát a tiédhez nyomja? Csók nélkül elég furcsa :D
Ha lesz még randi,akkor te csókold meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!