Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyám tönkretesz! Mit tegyek?
Súlyos önbizalomhiányban szenvedek, és ez már nem egy kapcsolatomat tette tönkre.De mint focibíró(lány) elengedhetetlen lenne az önbizalom.Mire elkezdeném jól érezni magamat, történik egy véletlen baleset-leverek egy cserepes virágot, vagy kiborítok valamit- és anyám elkezdd üvölteni, azt mondja hogy túlsúlyos vagyok, hogy nem vagyok a hasznára, és hogy csak élősködöm rajta.Miközben s uliban mindenki bolondnak néz hogy állandóan tanulok, hogy megfeleljek neki...Egyfolytában odafigyelek mit eszem, hetek óta nem ettem tésztát, szinte csak csirkén meg gyümölcsökön élek.Újabban egy-egy meccsen ledobok 1-2 kilót és tök jól érzem magam.Aztán anyám megint kezdi.Lehet hogy kicsit túlsúlyos vagyok, de akkor sem vagyok 100 kiló....
Egyébként 170 magas és 65 kg vagyok.De viszonylag nagyok a melleim, úgyhogy az biztosan nyom rajta.....Mit tudok tenni anyámmal?
túl súlyos??? anyád h*lye... már bocs...!
Ajánlom neki, hogy írja be neten a keresőbe, hogy BMI kalkulátor...ez a testömegindexet nézi, hogy mennyire egészséges a súlyod...de elhiheted nekem, hogy teljesen egészséges vagy!
Az én anyám olyanokat szokott nekem mondani, hogy én egy kis kitartott sz@r vagyok, gec*, meg féreg stb.
Hozzátenném,hogy 12-éves koromtól én takarítottam otthon, boltba jártam stb. Most érettségiztem és nem nagyon csináltam idén semmit itthon, mert hát mégis csak leterhelt a tanulás, és volt pofája azt mondani, hogy én sose csinálok semmit...hozzá tenném, hogy egy éve munkanélküli...
Jelentkeztem egyetemre, fel is vettek, nappalira...
Októberben elköltözöm egyedül, diákhitelt veszek fel.
így suli mellett heti 3X fogok dolgozni és nehéz lesz,
de tudom, hogy sikerülni fog, arról nem is beszélve, hogy ettől már minden jobb!
Neked is azt ajánlom, hogy költözz el minél hamarabb! Mert ő nem fog megváltozni, mert az ember személyisége kb 14-16 éves korra már kiforr, és az már nem változik!
Ne hagyd, hogy tönkretegyen!
Addig is próbálj nem figyelni rá...hidd el, én tudom, hogy milyen nehéz, nem figyelni rá, de próbáld meg!
Sok szerencsét, és kitartást kívánok Neked!
18/L
Szrintem is költözz el, mert ezt idegileg nem fogo hossú távon bírni ( Mert nem is lehet )
Sok Sikert , és kitartást hozzá!
21:08-as vagyok! Nem tudom, hogy miért kellett lepontozni...
De istenem...ha ettől jobban alszik az illető...
Ez komoly,az ilyet nem anyának nevezem,hanem egy utolsó féregnek,már bocsi kedves kérdező.
Neki mi köze hozzá?Mér ő tán Miss Kalifornia meg Miss Fitnessz?
Sztem költözz el ha teheted és dolgozz,mást nem tehetsz.
Üdv:
Nem szép dolog amit most mondok, de ha az én anyám így viselkedett volna......
Valőszínűleg a napokban szabadulnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!