Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám tönkretesz mit tegyek?

Arsenalfan27 kérdése:

Anyám tönkretesz mit tegyek?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok,anyagilag független a szüleimtől,de sajnos még mindig náluk lakom,ha lehet a heti 2napot annak nevezni,kamionozom több éve amibe(20éves koromtól)azthiszem ő hajszolt bele,mert gondoltam,ha nemvagyok othon majd meváltoznak a dolgok.Részben sikerült csak.Na most tudni kell róla hogy több éve nem dolgozik mert a 30év szövetkezeti munka után ez jár neki,és othon kissebb gazdaság működik ami a főbb bevétel neki,és minden más munka az ő fejével csak pihenés nem munka.Az édesapám kemény ember,több éven keresztül hajnal 3kor kelt ellátta a gazdaságot utánna munkahelyen egész nap,haza,gazdaság,alvás és így körbe körbe.erre ha legurít néha pár fröccsöt megy a balhé,hogy kocsmatöltelék meg hasonló.Tegyem hozzá napi zsebpénszt kap ami 1csomag cigijének felel meg..Gyerekkorom se jó se rossz nemvolt,mégis inkább a rossz jut az eszembe,kitünő tanuló voltam az alapiskolán végig,leéretségiztem,katonaság és passz.Aztmondják nagyon tehetséges focista voltam,élvonalba akartak szerződtetni,de az othoni munkára hivatkozva nem engedett el,mivel minden nap edzés volt,így nemtudtam volna othon dolgozni.1metcsemre se jött ki.Emlékszem mikor ellopták a biciklim,össze vissza pofozott,mintha tehetnék róla,persze 2órán belül meglett.Nemis tudnám leírni azt a sok sz.art amin áttgyürtem már magam,csak az a baj hogy nem múlik.Van 1 bátyám 9évvel időssebb,gyerekkoromban volt 1 baleste azóta leszázalékolták és már külön család távol lakik tőlünk,de rendszeresen hazajár,és mivel ő ilyen 1000mester sokat segít othon szüleimnek.viszonyunk jó.Persze anyám az ő életüket is próbálja befolyásolni,mivel úgy érzi a segítségért cserébe amit nyújt nekik a mennyecskéje necsak vendégnek jöjjön hozzánk.Több éve van barátnőm gyönyörű 25 éves talpraesett szorgos könyvelő nő,akit természetesen szerintem utáll,és ha kap tőlem valamit a csaj azt is rossz szemmel nézi.1szer mikor nálunk aludt hatalmas jelenet után elzavarta hogy itt nemlessz kuplerály,utána több mint 1évig nemis jött el,de nemis hívta,még karácsonykor sem pedig a barátnőm még ajándékot is vett neki.Én sose felejtettem el névnapját születésnapját(hogy is tehetném már 1hónappal előtte figyelmeztet rá)mindig minimum 1hatalmas csokrot kap,barátnőm is igyekszik de köszönet szó ritkán haggya el a száját.Észrevettem ha valmin,vitázom az apámmal rögtön a pártom fogja és huszít az apum ellen,ha meg ő vitázik vele akkor meg nekem nyavajog hogy ő milyen szerencsétlen,és ha én krülök sorra akkor az apám a támasza.Ezt szerintem a nyálas sorozatokból szedi ami a kedvenc elfoglaltsága.Sokszor fontolgattuk a külön költözést,eddig csak azért nemmentünk mert építkezni akarunk,és mivel alig vagyok ígyis ithon,az albérlet úgy érzem fölösleges pénzkidobás lenne.Szerintetek mi a megoldás?Ja mivel régimódiak megbeszélni itt nemlehet semmit..
2011. febr. 1. 09:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

költözz

most

nem holnap,még ma

több éve van barátnőd,25 éves,ő hol lakik?

ennyi idő után miért nem költöztök össze?

2011. febr. 1. 10:04
 2/16 anonim ***** válasza:
Törődj bele, ő már nem fog megváltozni. Azt a 2 napot meg csak kibírod valahogy. A barátnőddel nem akarsz összeköltözni? Így ő várna otthon, és nem az anyád! Akkor már nem szólhatna abba sem bele, hogy mit veszel neki. Havonta egyszer meglátogatnád őket, 1 órára, és kész.
2011. febr. 1. 10:05
 3/16 anonim ***** válasza:

Nem tudnál a barátnődhöz költözni, ameddig nem lesz saját házatok?

Én is szüleimmel lakom, de ha ilyen anyám lenne, már elköltöztem volna, távolból könnyebb lenne szeretni. :)

2011. febr. 1. 10:06
 4/16 anonim ***** válasza:

itt az ideje, hogy önállosodj! 27 éves vagy, biztos melóhellyel, meg kapcsolattal! valami pici házikóra már csak össze jött a pénzed?!

a csajodat kézenfogod és felnőtt életet éltek és kész, ebbe senkinek nincs beleszólása..

te a nevelésed miatt maradsz tutyi-mutyi..

állj a talpadra és légy férfi!!!!! ha már tudod mit szeretnél akkor ne tántorítson el senki!!! hajráá...

2011. febr. 1. 10:07
 5/16 anonim ***** válasza:

Építkezni szeretnétek.. mennyi pénz gyűlt már össze rá?

Gyűjtitek egyáltalán? :)

Mi a párommal lakáshitelt választunk, esetleg lízinget. Fix törlesztőset, és akkor pontosan ki lehet számolni, belefér-e a költségvetésbe.

2011. febr. 1. 10:11
 6/16 A kérdező kommentje:
Csak hogy mindenki tisztában legyen vele milyen ember,leírom az utolsó esetet amitől elszakadt a cérna.Anyám nemértem miért,ha távol voltam 1hónapig is soha életében nemhívott fel még 1 smst se küldött hogy élek-e vagy halok.Barátnőmnek szombaton volt a születésnapja,én a munkám miatt csak aznap délután értem haza.Közben külföldről szerdán telefonon rendeltem neki 1szép tortát.Értesítettem bátyám hogy,nemérek haza időben hozza el a tortát és vegyen 1 szép virágot.Na itt jött a gond,pénteken felhívták anyám hogy mivel szombaton zárva vannak elkéne vinni a tortát,ő kissebb hiszti után,mivel semmiféle tortáról nemtud,és ilyen csúszós útban ő bizony elnemmegy érte,lecsapta.Végül csak mert a tulaj jó barátom,szombaton bejött hogy áttadja bátyámnak a tortát.Kb.délután 4kor érkeztem haza,teljesen kimerülten.Láttam már hogy valami gond van.Kérdem mivan erre neki a bőgésneg visítozásnak,hogy én megszégyenítem meg hogy őt hívják fel,és nemis tud semmiről,annyit megérdemelne hogy legalább szóljak neki.Meg a többi baromság,próbáltam lezárni a vitát de csak mártírkodott tovább.Szerintem a valódi ok hogy rossz szemmel nézte a tortát meg a virágot amit a barátnőm születésnapjára vettem.mitszóltok?Létezik még 1 ilyen boszorkány?
2011. febr. 1. 10:20
 7/16 anonim ***** válasza:

Hát jól kikaptad, sajnálom...

Én vagy elásnám a hátsó kertben, vagy gyorsan találjatok ki valamit a barátnőddel, mert 18 évesen még elmegy, de 27... megkeseríti az életed.

2011. febr. 1. 10:24
 8/16 anonim ***** válasza:

KÖLTÖZZ EL!!!!

a másik, meg vigyázz a sok melóval, mert megárt...

2011. febr. 1. 10:31
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem panaszkodni kell, hanem lépni!/le/Meg is érdemled, ha ilyen tesze-tusza vagy 27 éves önálló keresettel rendelkező férfi létedre!
2011. febr. 1. 10:35
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát valami pénzünk van,de hitel nékül még nemmenne.A legnagyobb gond hogy,felénk rettentő drága a telek.Az anyámnak van 1 szülői háza,amit mikor adakozó kedvében volt felajánlott hogy majd oda építhetünk,nyár folyamán sokpénzt munkát áldoztam arra hogy a házat ledöntsem,mostanra csak a telek maradt,ami nagyon sokat ér mert nagy és jó helyen van.kb.35000eurót.Namost már nemnagyon akarja a nevemre iratni,és ugye addig nemtudok mozdulni se jobra se balra.mivel nincs telek nincs kölcsön se terv se semmi.Barátnőm is a szüleivel lakik,pont ez okból hogy spóroljunk,az ő szülei valamivel fiatalabbak az enyéimnél,mind2en dolgoznak,és velem mindig nagyon rendesek voltak.szerintem oda költözhetnék,vagy a 2.megoldás felénk sok ilyen bérlakás épült fiataloknak azhiszem odais mehetnénk amint megüresedik.Csak az álmaim a terveim hogy saját házunk lessz azthiszem semmivé lettek.Ez az asszony megöl bennem minden jót.
2011. febr. 1. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!