Teljesen tönkretesz, de biztos vagyok benne, hogy belém szerelmes. Mit tegyek? 22/L
Másfél évig együtt voltam a párommal (ő 29 éves), de egy félreértés miatt vége lett a kapcsolatunknak, ő hagyott el. Ennek már lassan 2 éve. Azóta neki is, és nekem is lett kapcsolatom. Fél évig nem jelentkezett. Aztán valami mondvacsinált ürüggyel felhívott, és azóta rendszeresen találkozunk, de csókon kívül más nem történt, az is csak fél év után. Nagyon megbánta, hogy akkor elhagyott, és látom is rajta, hogy szenved, annak ellenére, hogy van barátnője. A nő 10 évvel idősebb nála, és egyértelmű, hogy a volt barátom csak a pénzéért van vele, illetve valami közös biznisz-t emlegetett, ami miatt most még időt kér tőlem, és hogy várjam meg.. (Annak idején ő is várt rám, mert egy másik kapcsolatból "rángatott" ki)
Időközben az én kapcsolatom véget ért, és most igazából rá "várok", de nem tudom, hogy jól teszem-e. Kivagyok lelkileg, hogy tudom, egy másik nővel van, akit egyáltalán nem is szeret! Mert mindezek ellenére érzem, hogy csak is engem szeret, sőt imád, és velem tervez mindent. Nagyon szeretem, de nem tudom meddig mehet ez még így...
Hát már bocs, de mennyire szerethet, ha újra rádtalált, de mégis a pénzes csajjal marad, közös biznisz fedőnév alatt?
azt meg hogy mennyire szereti a nőt vagy mennyire nem igazából nem tudhatod, csak annyit amennyit ő elmond.
Indulj ki magadból, vagy pl rám is vonatkozik, ha megtalálnám életem szerelmét, nem kifogásokat keresnék, hanem rohannék hozzá, főleg egy rossz kapcsolatból.
És ő a közös biznisz miatt várat téged?
kedves.
"Indulj ki magadból, vagy pl rám is vonatkozik, ha megtalálnám életem szerelmét, nem kifogásokat keresnék, hanem rohannék hozzá, főleg egy rossz kapcsolatból"
Csak még erre annyit, hogy mikor egymásra találtunk 3éve, én is haboztam, hogy szakítsak, nem azért mert nem voltam biztos az érzéseimben, hanem mert fontos volt annyira a másik fél, hogy ne tiporjak nagyon a lelkébe.
Szia!
Én a helyedben ultimátumot adnék neki: Vagy Te, vagy a másik nő!
Ha nem téged választ, akkor legalább kiderült , hogy nem szeret téged eléggé, és ráadásul lelkiismeret furdalásod sem lesz.
Ha tényleg szeret, nem fogja nélküled kibírni. Ezzel teremtettél magadnak rossz helyzetet, hogy megengeded hogy úgy is találkozzatok h nem vagy a barátnője és nem is vállal téged fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!