Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tönkretesz egy lány, és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkretesz egy lány, és még élvezi is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Teljesen kikészülök tőle... Viccen kívül, árnyéka vagyok már önmagamnak, mióta rosszban vagyunk...
2010. jún. 18. 12:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Akkor beszélj vele. Am nem leeht, h azért vagy árnyéka önmagadnak, mióta rosszban vagytok, mert gyengéd érzelmeket táplálsz íránta??

Írj neki msnen, h találkozzatok, légy vele jófej és mond el neki, h mit érzel. Hidd el ez a legcélszerűbb.

2010. jún. 18. 12:16
 2/13 anonim ***** válasza:
Ugyan ez volt velem. Találkoztam a lánnyal, elmondtam neki, hogy többet érzek iránta, mint barát, és szeretném ha lenne valami komolyabb dolog, és jött a barát címszó, tudjátok. :D Azóta még sz*rabbul vagyok. =[ :D
2010. jún. 18. 12:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Esetleg ha bővebben kifejtenéd,talán jobban tudnánk segíteni...Miket csinál amitől kikészülsz?Milyen viszonyba voltál vele?
2010. jún. 18. 12:33
 4/13 A kérdező kommentje:
Bármit teszek, beleköt, mármit mondok, "kigúnyolja/kiforgatja", bármi jó dologgal meglepem, vagy kitalálok valami marhaságot, betegest mond rá....
2010. jún. 18. 13:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem éri meg foglalkozni vele.Elég gyerekesen viselkedik.Ha lehet,kerüld egy ideig,ne beszélj vele,ne vedd számba a megjegyzéseit.Csak rosszat teszel magadnak,ha keresed a közelségét.Történt vmi amiért van oka így viselkedni?Mert ha nem,akkor sztem így akar lerázni.Nem túl szép tőle,de ha így van,akkor inkább hagyd és keress vkit aki normálisan viselkedik veled.Tudom h nem könnyű,de így csak neked rossz.
2010. jún. 18. 13:51
 6/13 A kérdező kommentje:
Átvertem. Még rég... De az már nagyon rég volt...
2010. jún. 18. 13:56
 7/13 anonim ***** válasza:
Lehet a múlton még nem tudott túllépni,ezért viselkedik így..bár nem tudjuk részletesen mi történt.Viszont eleve ha valaki rosszúl bánt velem régen nem állok vele újból szóba,vagy ha igen akkor túllépek a múlton, és tiszta lappal kezdek,ha ennyire bánt a dolog írj neki vedd fel vele a kapcsolatot s beszéljétek meg,ha viszont nem változtat sajnos akkor tovább kell lépni.
2010. jún. 18. 14:09
 8/13 anonim ***** válasza:
szivat téged utólag.Lehet már nem akar tőled semmit.
2010. jún. 18. 14:11
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem bántam én rosszul vele, sőt... vagyis, ha rosszat csinált, és nem vette észre magát, akkor ledorongoltam, de az szerintem jogos volt.
2010. jún. 18. 14:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Ja lehet így van.Szar ez így ha valaki szeret valakit.Beszélj vele az érzéseidről,ha erre se lágyúl hanem tovább szenyózik akkor hagyd békén.Foglald le magad,sportolj járj barátok közé bulizz,keress mást túl kell lépni ha nem megy.
2010. jún. 18. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!