Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tönkretesz egy lány, és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkretesz egy lány, és még élvezi is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Teljesen kikészülök tőle... Viccen kívül, árnyéka vagyok már önmagamnak, mióta rosszban vagyunk...
2010. jún. 18. 12:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
És bocsánatot kértél azóta tőle?a múlt miatt?Valakiben sokáig élnek a sérelmek,talán még ő is érez, és így próbál visszavágni.Vagy tényleg már nem akar semmit,s azért viselkedik így hogy hátha lekopsz.:S
2010. jún. 18. 14:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Ne szórakozzatok, már őszintén, szemébe nézve szerelmet is vallottam neki... Több oldalon keresztül leírtam, mit jelent, mennyire szeretem... Még verset is írtam (!!!) :) Pedig nem szokásom... Naná, nem is egyszer kértem bocsánatot, a lehető legtöbb módon... Nem tudom, meddig kell még, hogy "törlesszek"...
2010. jún. 18. 14:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor viszont hagyd,ha semmilyen formában nem lehet kiengesztelni:S én úgy gondolom mindenki megérdemel egy esélyt ahogy te is megérdemelnél.Sajnos minden ember követ el hibákat az élete folyamán de ha megbánja a tetteit bocsánatot kér ez egy szép gesztus,és ha szeret is egy kicsit megérinti a dolog.Talán egyszer rájön hogy mit veszített te már megbántad,amit tudtál megtettél mit kéne még törlesztened?Ugorj a Dunába?Szerintem hagyd őt egy kicsit,vonulj félre zárd le magad ki tudja lehet hogy ő fog keresni előbb vagy utóbb,te viszont addig ne menj tönkre éld tovább az életedet, ennyit nem ér senki.
2010. jún. 18. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!