Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az menő a csajoknál, ha Nagymamám multi-milliomos, az Anyukám is milliomos és én is milliomos leszek a hamarosan induló SAJÁT vállalkozásomnak köszönhetően?
te a világ összes pénzével sem lennél menő mert gyökér lúzernek születtél HA - HA-HA és a vesztes az is marad.
zseni?? menő XDDDD? haggyuk már p*inát meg még nem láttál nyomorék hahaha
Sajnállak titeket...
Annak az egy-két újabb kedves válaszolónak köszönöm a válaszát!
A többieknek meg nyomorban gazdag, kilátástalan életet kívánok az imént tanúsított kedvességükért!
Matekzseni vagyok, zenezseni vagyok és kiváló memóriám van, pl.
Akik kedvesek voltak, felpontoztam, a többieket még annyira se méltatom, hogy lepontozzam...
Ja, még valami. Szerintem először tanuljatok meg helyesen írni, aztán legyetek okosak. Javaslom az általános iskola újrakezdését, primitívek.
kiírsz egy kérdést lehet kapsz negatív választ is te aberrált csicska.Ha te ezt nem tudod elviselni egyből átkozódni kezdesz kis patkány ge*ci ?:D Az ilyet mint te mindennap széjjel verik..jól is teszik.Mert nyomorult szartömeg vagy.
én hányingert kapok a lúzerségedtől akkor mit vársz egy csajtól?Majd nézd meg egyszer hogy néznek a fajtádra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!