Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az menő a csajoknál, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az menő a csajoknál, ha Nagymamám multi-milliomos, az Anyukám is milliomos és én is milliomos leszek a hamarosan induló SAJÁT vállalkozásomnak köszönhetően?

Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 23:41
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
Hallod nem ajánlasz be a nagymamádnak?
2013. jan. 18. 00:29
 32/46 anonim ***** válasza:
Ha tényleg dúsgazdagok vagytok, segíthetnétek rajtam egy kis pénzzel, nektek nem tűnne fel pár százezer, nekem meg nagyon jól jönne.
2013. jan. 18. 09:41
 33/46 anonim ***** válasza:
Hát ha Te önerődből meggazdagodsz, úgy hogy Te ezt előre tudod, ismerve a mai gazdasági helyzetet, akkor Te valami zseni lehetsz.. :)
2013. jan. 18. 12:19
 34/46 anonim ***** válasza:
62%

te a világ összes pénzével sem lennél menő mert gyökér lúzernek születtél HA - HA-HA és a vesztes az is marad.

zseni?? menő XDDDD? haggyuk már p*inát meg még nem láttál nyomorék hahaha

2013. jan. 18. 12:40
 35/46 anonim ***** válasza:
28%
A bunkó válaszolók csak irigyek és ezzel próbálják ellensúlyozni, ne is figyelj oda rájuk. a kérdésedre válaszolva: persze, menő. De szerintem próbálj a hozzád hasonló körökben mozgó lányt keresni, mert a szegényebbje valszeg csak a pénz miatt lesz "szerelmes", mégha ezt cáfolni fogják ezerrel ,akkor is. 22/F
2013. jan. 18. 12:43
 36/46 anonim ***** válasza:
23%
A bunkó válaszok azért születtek, mert rengeteg kisfiú jön ide sírni és szidni a nőket, mert azt hiszik, hogy pénzre mennek.
2013. jan. 18. 13:37
 37/46 anonim ***** válasza:
51%
a kérdés kiírásából már világos, hogy nem vagy egy észlény.. de majd kinövöd..
2013. jan. 18. 13:39
 38/46 Thyl ***** válasza:
Te nagyon nem érted a világot, és nyugodj meg,zseni sem vagy. Nem bántásból írom, inkább gondolkozz el ezen. Ja, és szinte biztos, hogy aki hirtelen milliomos lesz,az valójában mások erőforrásaiból gazdagodik meg, tehát lényegében nem érdemli meg.
2013. jan. 18. 17:27
 39/46 A kérdező kommentje:

Sajnállak titeket...

Annak az egy-két újabb kedves válaszolónak köszönöm a válaszát!

A többieknek meg nyomorban gazdag, kilátástalan életet kívánok az imént tanúsított kedvességükért!

Matekzseni vagyok, zenezseni vagyok és kiváló memóriám van, pl.

Akik kedvesek voltak, felpontoztam, a többieket még annyira se méltatom, hogy lepontozzam...

Ja, még valami. Szerintem először tanuljatok meg helyesen írni, aztán legyetek okosak. Javaslom az általános iskola újrakezdését, primitívek.

2013. jan. 18. 21:40
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

kiírsz egy kérdést lehet kapsz negatív választ is te aberrált csicska.Ha te ezt nem tudod elviselni egyből átkozódni kezdesz kis patkány ge*ci ?:D Az ilyet mint te mindennap széjjel verik..jól is teszik.Mert nyomorult szartömeg vagy.

én hányingert kapok a lúzerségedtől akkor mit vársz egy csajtól?Majd nézd meg egyszer hogy néznek a fajtádra....

2013. jan. 19. 01:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!