Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az menő a csajoknál, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az menő a csajoknál, ha Nagymamám multi-milliomos, az Anyukám is milliomos és én is milliomos leszek a hamarosan induló SAJÁT vállalkozásomnak köszönhetően?

Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 23:41
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Na jó akkor válaszolok:

Menő a sekélyes nőknél,de nem a komoly kapcsolatot keresőknél.

2013. jan. 17. 23:59
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld én láttam milliomos-t. Pl A legyen Ön is milliomos.
2013. jan. 18. 00:00
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

"én is milliomos leszek a hamarosan" - ezt előre honnan tudod?

Szerintem amúgy ez a leginkább vonzó a nők szemében manapság. A siker, pénz, előrelépés az életben, perspektíva.

Neked nem lesz gondod a nők felszedésével.

2013. jan. 18. 00:04
 24/46 anonim ***** válasza:

"de nem a komoly kapcsolatot keresőknél."

Ja mert ott az IS számít, de emellett még 5000 dolog kb. Szinte a tökéletességet várnák el ahhoz meg kell azért zseton. Szóval pénz mindig kell

2013. jan. 18. 00:05
 25/46 A kérdező kommentje:

Jól van. Sziasztok, csak puffogjatok magatoknak itt, én már nem írok.

Feltettem egy szerintem egyszerű kérdést; menő, vagy sem. Egy rohadt szóval sem mondtam, hogy többnek érzem magam ettől.

Szia mindenkinek! Egy élmény volt veletek kommunikálni!

2013. jan. 18. 00:06
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

Ne hallgass a rosszindulatúakra, akármivel szerzel pénzt, mindenképpen jó lesz neked.

A kamu MLM, zepter és hasonlók is sok pénzt hoznak, hiszen sok hülyét át lehet verni vele. A nőket meg nem érdekli, hogy honnan, csak legyen pénzed. Sok sikert.

2013. jan. 18. 00:07
 27/46 Vadkan01 ***** válasza:
Na akkor adok egy igazi választ. Vannak lányok akik csak gazdag pasikat keresnek, de az ilyen lányok csak a pénzedért vannak veled, ha esetleg becsődölne a vállalkozásod (ami sajnos előfordul) akkor nem fog kitartani melletted és odébb áll egy másik gazdag pasihoz, tehát ha csajozni akarsz akkor ne azzal kezd, hogy gazdag vagy, mert gondolom azt szeretnéd, hogy téged szeressen ne a pénztárcádat és még valami ne töröld magad az oldalról csak azért mert kritizálnak téged vannak itt hasznos dolgok amivel gyarapodhatsz. AHOY
2013. jan. 18. 00:07
 28/46 Thyl ***** válasza:
A csajoknál menő, a komolyabb lányoknál sem hátrány, de csak ha nem vagy olyan beképzelt, mint amilyennek tűnsz.
2013. jan. 18. 00:10
 29/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm #24, #26, #27, #28 a kedvességeteket!

(most csak annak tűnök, mert felidegesítettek)

2013. jan. 18. 00:13
 30/46 anonim válasza:
Persze hogy menő,minden nő szeretne olyan férfit maga mellé, akinek nincsenek anyagi gondjai.
2013. jan. 18. 00:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!