Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az menő a csajoknál, ha Nagymamám multi-milliomos, az Anyukám is milliomos és én is milliomos leszek a hamarosan induló SAJÁT vállalkozásomnak köszönhetően?
Na jó akkor válaszolok:
Menő a sekélyes nőknél,de nem a komoly kapcsolatot keresőknél.
"én is milliomos leszek a hamarosan" - ezt előre honnan tudod?
Szerintem amúgy ez a leginkább vonzó a nők szemében manapság. A siker, pénz, előrelépés az életben, perspektíva.
Neked nem lesz gondod a nők felszedésével.
"de nem a komoly kapcsolatot keresőknél."
Ja mert ott az IS számít, de emellett még 5000 dolog kb. Szinte a tökéletességet várnák el ahhoz meg kell azért zseton. Szóval pénz mindig kell
Jól van. Sziasztok, csak puffogjatok magatoknak itt, én már nem írok.
Feltettem egy szerintem egyszerű kérdést; menő, vagy sem. Egy rohadt szóval sem mondtam, hogy többnek érzem magam ettől.
Szia mindenkinek! Egy élmény volt veletek kommunikálni!
Ne hallgass a rosszindulatúakra, akármivel szerzel pénzt, mindenképpen jó lesz neked.
A kamu MLM, zepter és hasonlók is sok pénzt hoznak, hiszen sok hülyét át lehet verni vele. A nőket meg nem érdekli, hogy honnan, csak legyen pénzed. Sok sikert.
Köszönöm #24, #26, #27, #28 a kedvességeteket!
(most csak annak tűnök, mert felidegesítettek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!