Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van egy átlagos lánynak esélye egy milliomos pasinál? Bővebben lent
Használd ki te őt, semmit nem veszíthetsz. Lehet, hogy összejön egy könnyű élet egy
Amúgy nem értem a nőknél ezt a "kihasznál" szöveget.
Ha szexelni akarnak, akkor nem kellene kihasználásnak tekinteni, mert az mindkét félnek jó. Ha meg nem akarnak szexelni, akkor sem kell butaságokat beszélni, csak nem kell lefeküdni sem senkivel, ha nem élvezik. Csak egy párkapcsolatban, amire senki nem kényszeríti a nőt senki, nem kellene kihasználásról beszélni. Ez olyan frigid nők gáz szövege.
Úgysem tartanak örökké a kapcsolatok
miért ne jöhetnél be neki?
én tavaly jártam egy hasolnó kaliberű pasival. jó volt, mikor Magyarországon volt és találkoztunk, jó volt vele a szex, minden témáról jól elbeszélgettünk.
csak aztán kiderültek számomra egyéb dolgai (nem megcsalásosak, hanem más természetűek)... meg nagyon forszírozta hogy majd legyen gyerek(40 felé közeledett és a volt feleségétől nem volt neki).
úg szép lassan én nem akartam az egészet. eleinte nem zavart hogy mindenre meghív, meg megajándékoz, csak egy ilyen esetben érezheti azt az ember, hogy igen, sokkal tartozom a másiknak. és ha nem akarsz valamit megcsinálni, amit ő szeretne máris ott van kimondatlanul is, hogy ő bezzeg mennyit áldoz rád. még ha nem is érezteti - nálam nem éreztette, engem mégis kezdett ez kicsit zavarni.
pár hónapja szakítottunk, de még keres, hogy folytassuk.
persze, az is bennem van hogy akár minden helyen lehet nője. de nem bántam meg hogy vele voltam, mert pénz nélkül is értékes ember.
szerintem adj esélyt a dolognak, találkozz vele...ehhez még nem kell beleszeretned, csak élvezd az egészet :) és maradj józan, állj úgy hozzá hogy jól érzed magad és kész. minden kapcsolatnál ott a lehetőség hogy pofára ejtenek, de nem félhet az ember minden újtól :) mert akkor semmibe nem kezdene soha bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!