Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van egy átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van egy átlagos lánynak esélye egy milliomos pasinál? Bővebben lent

Figyelt kérdés
A lényeg hogy elkezdett utánam érdeklődni egy pasi.. akiről kiderült nagyon gazdag.. :S több országban is van háza... luxus kocsik és még sorolhatnám.. de én vele ellentétbe egy teljesen egyszerű lány vagyok.. érdeklődik irántam.. el is jött hozzám.. már ... azóta is keres. és szeretne velem találkozni de félek hogy csak ki akar használni mert annyi nőt megkaphat.. nehezen tudok bízni benne és azt sem tudom érdemes e találkozgatnom vele mert nem akarok beleszeretni valakibe aki utána pofára ejt... szerintetek mit kellene tennem ?
2011. dec. 19. 22:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Megpróbálok mindenkinek válaszolni.. a kihasználást arra értem hogy nem leszek senkinek a sokadik... én nem állok a sorba.... akárkiről is legyen szó... az hogy milye van nem ő indított ezzel nekem.. vannak közös ismerőseink.. már régen is halottam róla több mindent onnan tudom ezeket a dolgokat. nem fogok vele lefeküdni 1-2 randi után...nekem ahhoz több idő kell hogy valakinek odaadjam magam ; elég 1 kezem hogy megszámoljam hány férfi volt az életembe és erre büszke is vagyok. kihasználni pedig nem tudok senkit.. szimpatikus egyre jobban de van egy kis kisebbségi érzésem mellette.
2011. dec. 20. 14:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Érezd vele jól magad.
2011. dec. 20. 14:54
 13/15 A kérdező kommentje:
még azt elfejtettem oda írni hogy én 23 éves vagyok ő pedig 26....
2011. dec. 20. 14:54
 14/15 anonim ***** válasza:

1. le fogsz vele feküdni nagyon hamar, már az 1-2. alkalommal, hiába is tagadod

2. simán ki tudod használni, elég, ha kapsz tőle ajándékot, bármit, már ki is használtad a kapcsolatban

3. nem hibáztat ezért senki, a nők mind ilyenek, neked se legyenek negatív gondolataid ezzel kapcsolatban, semmi rossz nincs ebben

nem lehet minden kapcsolatban mindkét fél egyforma gazdag vagy szegény

senkit nem érdekel, hogy hány férfival feküdtél le, ha eggyel, akkor sem néznek semmibe, ha az egy rossz választás volt

hajts rá a pasira, jól jársz vele, hajrá!

2011. dec. 20. 17:40
 15/15 A kérdező kommentje:
kedves utolsó .. kénytelen vagyok megcáfolni amit írtál.. már 3 szor találkozunk még se feküdtem le vele még.. nincs semmi bajom azzal amit írtál , kivéve az első mondattal.. nem mindenki az a típus aki egyből ágynak dől. nálam eddig minden kapcsolatomban kivárták a 2-4 hónapot .. ez találkozások sűrűségétől függ. minden nap ír reggel egy sms-t.. és ha nincs gép előtt akkor mindig felhív.. még nem tudom merre fognak alakulni a dolgok.. nem élem bele magam semmibe.. lehet hogy épp ő párkapcsolatilag nem csélcsap típus.. de lehet hogy igen...
2011. dec. 21. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!