Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az menő a csajoknál, ha Nagymamám multi-milliomos, az Anyukám is milliomos és én is milliomos leszek a hamarosan induló SAJÁT vállalkozásomnak köszönhetően?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 23:41
11/46 anonim válasza:
Ha a még meg nem született gyereked már most milliomos, na az a valami:D
12/46 A kérdező kommentje:
Ti vagytok a szánalmasak! A Mamám, Anyukám zseni, ennek köszönhetik a vagyont. Én is zseni vagyok és ennek köszönhetem a leendő saját vagyonom.
Pff...
2013. jan. 17. 23:51
13/46 anonim válasza:
Nem, mert most már a csóróság a divat Magyarországon! Ennyi ember nem tévedhet! :)
Azért, akár mennyi pénze van a nagyanyádnak, meg anyádnak, megtaníthattak volna viselkedni.
14/46 A kérdező kommentje:
Ennyi kretént... Nagyon felhúztatok! Hogy lehettek ennyire középszerűek?! Mintha nem láttatok volna még milliomost...
Bocs, akkor törlöm a regisztrációm, mert ide csak a csórók írhatnak. Bocs még egyszer, hogy megzavartam a lelkivilágotokat!
2013. jan. 17. 23:54
16/46 A kérdező kommentje:
Én tanuljak viselkedni?! Ti támadtatok meg. Ti tanuljatok meg viselkedni, irigy banda. Ez Magyarország, mondhatom szép...
2013. jan. 17. 23:55
17/46 anonim válasza:
Ha már annyi a pénzed, fizesd be magad egy dühkezelési terápiára. Nem az a baj, hogy gazdag vagy, hanem hogy azt hiszed ettől tôbbet érsz mint ember.
18/46 anonim válasza:
Nem a családod pénzére kell magad verni. "Hamarosan induló vállalkozás", persze. Úgy látom már megvan a lángész, aki elveri a család pénzét, sok sikert.
19/46 anonim válasza:
"Saját vállalkozás"
Zepter vagy Brókernet ügynök leszel? :D :D
20/46 anonim válasza:
Biztos volt ma valami MLM előadáson és beindult a fantáziája a szalmazsákon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!