Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bevonzom a hülyéket, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevonzom a hülyéket, vagy komolyan ilyenek vagytok fiúk?

Figyelt kérdés
Mikor randira megyek, találkozok egy új sráccal, mindenki olyan hülyén viselkedik! Az ok, hogy ilyenkor mindenki izgul, de mikor azt látom, hogy a másik fél kuka (unalmas), vagy éppen ásítozik, rondán eszik, böfög, nem érdeklődik irántam, bunkón beszélnek, stb... Eszembe jut, hogy kinek kell ez? És majd a későbbiekben még furábban fognak viselkedni? Be se merném mutatni se a szüleimnek se a barátaimnak az ilyeneket. Most őszintén, én fújom fel ezt a dolgot, vagy ilyen sok az igénytelen pasi?
2013. jan. 16. 22:30
1 2 3
 21/29 The Other ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de a Te korosztályodban már a "jó fiúk többsége elkelt" (természetesen a remény hal meg utoljára) jelenség is bejátszik, ezért az arány még rosszabb, sőt az idő is egyre jobban kezd majd ellened dolgozni.

Feszkó oldásnak itt van pár közhely, nehogy nyugtalanul aludj:

Az élet unalmas lenne, ha minden flottul menne, illetve minél többet kell küzdeni, annál édesebb a győzelem (vagy valami ilyesmi).

Sok sikert! :)

2013. jan. 16. 23:16
 22/29 anonim ***** válasza:

Ennyi hülye a földön nincs.

Nem lehet, hogy ezek a pasik le akarnak koptatni?

Nehogy véletlenül rájuk írj, h mit csinálnak a következő hétvégén.

2013. jan. 17. 00:59
 23/29 A kérdező kommentje:
Képzeld nem, mert mindig ők kerestek utána engem, és akartak is második randit! Volt aki még zaklatott is!
2013. jan. 17. 01:02
 24/29 anonim ***** válasza:
Alapvetően olyan pasikkal szoktál randizni aki inkább gyúr, mint olvas?
2013. jan. 17. 01:08
 25/29 A kérdező kommentje:
Olyan aki nem gyúr... Nem az esetem.
2013. jan. 17. 01:14
 26/29 anonim ***** válasza:

Az nem az eseted, aki nem gyúr?

Vagy fordítva?

Késő van már a talányokhoz.

2013. jan. 17. 01:21
 27/29 A kérdező kommentje:
-nem, ennyi. Fáradt vagyok. És nem fogok ezen vitatkozni. Nem szeretem ha valaki kigyúrt.
2013. jan. 17. 01:26
 28/29 anonim ***** válasza:

Nekem meg dolgoznom kell, és egyébként is kifogytam a triviális megoldásokból.

Szóval törődj bele, hogy neked a hülyék jutottak, válaszd ki a legszimpatikusabbat, és legyetek boldogok.

Holnap remélhetőleg valaki majd mond jobbat.

2013. jan. 17. 01:33
 29/29 anonim ***** válasza:
27%
Ez azért lehet, mert menőnek akarnak látszani. Azt hiszik, hogy ha elmész velük akkor már nem veszíthetnek el és megengedik maguknak ezt a "luxust". Nem hinném, hogy bevonzod, egyszerűen csak beleválasztottál, majd jön jobb széria. 22/F (udvarias)
2013. jan. 17. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!