Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan szerintetek egy duci csaj csak ápolatlan rondaság lehet?
Na kezdődik..
Először is:mi a duci? Van akinek 170 cm 70 kiló már duci,van akinek 170 cm 85kg-val sincs baja.
De a kilókból nehéz ítélni,mert azt zsír és izom is adhatja.És azért 10 kiló zsír és 10 kiló izom már eléggé más látvány.
Az ápolatlanságra az utalhat hogy nem sportol,csak itt sír hogy senkinek se kell.(a nagyrészük)
Szerintem hülyeség írás alapján megítélni valakit..
" aztán leírják,h nincs napi 20 percük edzeni"
Ki kell mindenkit ábrándítanom ebből. Napi 20 perc edzéstől senki nem fog lefogyni. Senkinek nem árt persze, meg egészséges is, de ha valaki fogyni akar és ebben bízik, piszok nagyot fog csalódni, tapasztalatból mondom. Fogyni csak úgy lehet, ha az étrendjén változtat az ember és amellett tornázik, de nem 20 percet! Azért arra napi 1 órát rá kell szánni, ha azt akarja, hogy érjen is valamit.
Én például nem kicsit duci, de szép arcú csajokra szoktam elélvezni. Ha nem vagy túl szégyenlős és nő vagy persze :) Küldhetsz képet, én meg fogom mondani ha csini csaj vagy.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!