Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Most komolyan mért nem jön be egy olyan lány, mint én? O. O
Figyelt kérdés
Nincs meg 50 kiló sem az egoizmusom, de meg kell említeni, hogy nem vagyok ronda(kiemelem: Magam véleményem szerint), szeretek rajzolni, dalokat írni, elébe állok minden kihívásnak, felrúgni a napot valami izgivel meg minden. A rossz csak az, hogy kétbal kezes-lábas vagyok, ha tetszik nekem egy fiú, akkor 100% h. pont akkor beakad a lábam egy vezetékbe(...ez történt...) és pár fiú retteg tőlem, amiért vág az eszem...(ha-ha) Most komolyan ezek miatt mért nincs még pasim?! (vagy ő is mindig mindenhol elkésik...?)2012. dec. 16. 11:45
1/21 anonim válasza:
Én azt mondanám járjunk te azt mondanád
"nem vagy az esetem"
ezért nincs pasid.
3/21 anonim válasza:
Örök érvényű szabály az, hogy itt gyk-n nincs olyan csaj aki ne jönne be egy pasinak sem. Itt sorban állnak a jelöltek akiket véletlenül lefejelhetsz :)
5/21 anonim válasza:
Én megmondom a tutit: Nem vagy valami jó csaj, de ronda se, viszont az átlagos hozzád hasonló pasikat rendre elutasítod, csak a alfahímekről álmodozol nap mint nap.
6/21 anonim válasza:
bejönnek az ilyen csajok, és te is biztosan tetszenél nekem..
8/21 anonim válasza:
Elég szimpatikusnak tűnsz. Korod?
9/21 anonim válasza:
Szerintem túlságosan átlagos vagy, beleszürkülsz a környezetedbe, amin még dob egyet, hogy el sem hiszed magadról.
10/21 anonim válasza:
Szerintem még nagyon gyerek vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!