Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Most komolyan mért nem jön be egy olyan lány, mint én? O. O
A bakival ne foglalkozz!
Randizni keztem egy lánnyal:
1.randinkon autóval mentünk.Megállított a rendőr,mindenbe belekötött.Nagyon kínos volt akkor.
2.randin beültünk moziba egy kalandfilmre(Felhőatlasz)
öldöklés,meg vér volt szinte végig a filmben.
3.randin kaptam egy parkolási bírságot.
Már három hónapja együtt vagyunk,sokszor nevetünk így utólag ezeken a dolgokon.Ezektől lettek emlékezetesek a találkozóink.
Lehet,hogy azért félnek tőled a fiúk,mert nincs elég önbizalmuk.Ezen csak te tudsz változtatni.Próbáld meg visszafogni magad ilyen téren!Ne villogj az eszeddel!
26F
Képet küldj és megmondom h bejossz-e
15F
Jah, hogy arrafele kilóban mérik az egoizmust? Az fasza...Hát nekem se kellenél. Inkább egy sportoló lány.
Az mondjuk jó,ha így bukdácsolsz, meg megfejelsz néha ezt azt, ha épp zuhansz, mert nevetni lehet azért rajta. Ennyiből már tény,hogy szórakoztató személyiség lehetsz.
Igen, igen, ez sokunknak fájó pont,ha a nő túl okos/kodó/ akar lenni, mert egy idő után szépen a vállán át felmászik a feje tetejére, és rászarik!
Vigyázz a túl okos nőkkel olvasó! irányítani manipulálni akarnak, nem jó az neked!!
Bár nem ismerlek, így többet nem is írnék, csak ennyi jött le a szövegedből.
"De nem külső alapján szoktam ítélni. Hanem, hogy eléggé meg tud-e nevettetni."
Minden lány valamilyen érdek miatt van együtt a pasijával. Látom te sem vagy más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!