Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Most komolyan mért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Most komolyan mért nem jön be egy olyan lány, mint én? O. O

Figyelt kérdés
Nincs meg 50 kiló sem az egoizmusom, de meg kell említeni, hogy nem vagyok ronda(kiemelem: Magam véleményem szerint), szeretek rajzolni, dalokat írni, elébe állok minden kihívásnak, felrúgni a napot valami izgivel meg minden. A rossz csak az, hogy kétbal kezes-lábas vagyok, ha tetszik nekem egy fiú, akkor 100% h. pont akkor beakad a lábam egy vezetékbe(...ez történt...) és pár fiú retteg tőlem, amiért vág az eszem...(ha-ha) Most komolyan ezek miatt mért nincs még pasim?! (vagy ő is mindig mindenhol elkésik...?)
2012. dec. 16. 11:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom leírtakból eldönteni hogy bejössz-e
2012. dec. 16. 11:58
 12/21 anonim ***** válasza:

A bakival ne foglalkozz!

Randizni keztem egy lánnyal:

1.randinkon autóval mentünk.Megállított a rendőr,mindenbe belekötött.Nagyon kínos volt akkor.

2.randin beültünk moziba egy kalandfilmre(Felhőatlasz)

öldöklés,meg vér volt szinte végig a filmben.

3.randin kaptam egy parkolási bírságot.

Már három hónapja együtt vagyunk,sokszor nevetünk így utólag ezeken a dolgokon.Ezektől lettek emlékezetesek a találkozóink.

Lehet,hogy azért félnek tőled a fiúk,mert nincs elég önbizalmuk.Ezen csak te tudsz változtatni.Próbáld meg visszafogni magad ilyen téren!Ne villogj az eszeddel!

26F

2012. dec. 16. 12:00
 13/21 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk részben ténleg igazatok volt. Persze álmodozgatok hercegekről, mert melyik lány nem. De nem külső alapján szoktam ítélni. Hanem, hogy eléggé meg tud-e nevettetni. Ja, és mit tegyek, hogy ne legyek szürke kisegér? Különben meg:16/L.
2012. dec. 16. 12:01
 14/21 anonim ***** válasza:
Kar, fiatal vagy hozzam:p
2012. dec. 16. 12:05
 15/21 anonim ***** válasza:
Mert csak a legjóképűbb pasikat veszed észre, náluk meg nagy a konkurencia. És ne mondd, h nem külső alapján ítélsz, mert minden lány az alapján ítél, csak nem mindig veszitek észre, v letagadjátok.
2012. dec. 16. 12:07
 16/21 anonim ***** válasza:
Esetleg kép?
2012. dec. 16. 12:11
 17/21 anonim ***** válasza:

Képet küldj és megmondom h bejossz-e

15F

2012. dec. 16. 14:10
 18/21 anonim ***** válasza:

Jah, hogy arrafele kilóban mérik az egoizmust? Az fasza...Hát nekem se kellenél. Inkább egy sportoló lány.

Az mondjuk jó,ha így bukdácsolsz, meg megfejelsz néha ezt azt, ha épp zuhansz, mert nevetni lehet azért rajta. Ennyiből már tény,hogy szórakoztató személyiség lehetsz.

Igen, igen, ez sokunknak fájó pont,ha a nő túl okos/kodó/ akar lenni, mert egy idő után szépen a vállán át felmászik a feje tetejére, és rászarik!

Vigyázz a túl okos nőkkel olvasó! irányítani manipulálni akarnak, nem jó az neked!!

Bár nem ismerlek, így többet nem is írnék, csak ennyi jött le a szövegedből.

2012. dec. 16. 14:56
 19/21 anonim válasza:
képet küldj!:DD
2012. dec. 16. 16:42
 20/21 anonim ***** válasza:

"De nem külső alapján szoktam ítélni. Hanem, hogy eléggé meg tud-e nevettetni."

Minden lány valamilyen érdek miatt van együtt a pasijával. Látom te sem vagy más.

2012. dec. 16. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!