Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bevonzom a hülyéket, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevonzom a hülyéket, vagy komolyan ilyenek vagytok fiúk?

Figyelt kérdés
Mikor randira megyek, találkozok egy új sráccal, mindenki olyan hülyén viselkedik! Az ok, hogy ilyenkor mindenki izgul, de mikor azt látom, hogy a másik fél kuka (unalmas), vagy éppen ásítozik, rondán eszik, böfög, nem érdeklődik irántam, bunkón beszélnek, stb... Eszembe jut, hogy kinek kell ez? És majd a későbbiekben még furábban fognak viselkedni? Be se merném mutatni se a szüleimnek se a barátaimnak az ilyeneket. Most őszintén, én fújom fel ezt a dolgot, vagy ilyen sok az igénytelen pasi?
2013. jan. 16. 22:30
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Semmilyen extra elvárásaim nincsenek, se herceg, stb... Csak nem értem, mire jó ez a viselkedés? És értelmes válaszokat kérek, nem vagyok már tini! Bocsánat, ha a minőségre és nem a mennyiségre megyek... Magyarul, nekem sokat számít, ki hogyan és miről beszél, viselkedik!
2013. jan. 16. 22:40
 12/29 anonim ***** válasza:
Azt kérdezted, hogy ilyenek vagyunk-e. Nem, ha valakit randira viszek akkor minden részletre ügyelek, max a már több éves kapcsolatnál fér bele ilyen viselkedés
2013. jan. 16. 22:42
 13/29 anonim ***** válasza:
Én az ilyenekre figyelek, udvarias vagyok, csak alapvetően nem vagyok normális... Az jobb? :D
2013. jan. 16. 22:45
 14/29 The Other ***** válasza:

Az a baj, hogy erre nem nagyon lehet válaszolni. Oké, hogy most itt mindenki bizonygatja, hogy ő nem ilyen és tényleg mekkora bunkóság az általad leírt viselkedés, de ezek tényleg alap dolgok. Például az én baráti körömből hasonló nem fordult elő sem férfiakkal, sem nőkkel.

Szóval vagy tényleg Te vonzod be a hülyéket, vagy pedig olyan helyről választasz, ahol a taplók koncentrációja jóval magasabb, mint az országos átlag...

25F

2013. jan. 16. 22:46
 15/29 anonim ***** válasza:
46%
Brandenburgban őrgróf volt. :D
2013. jan. 16. 22:49
 16/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Vegyesen, az életből és a netről, ismeretségi körből ajánlanak stb... De a végeredmény mindig ez. Nem arra akartam célozni, hogy mindenki bunkó, nem általánosítok, de hogy mindig ilyenekbe botlok.. :/ Kicsit unom már. Aki meg rendesnek mutatja magát, az próbál átverni. Az olyanokkal sem érdemes foglalkoznom.
2013. jan. 16. 22:51
 17/29 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. jan. 16. 22:54
 18/29 The Other ***** válasza:

Próbálj meg szelektálni. Például, ha már a "randira" (de nem szeretem ezt a szót) hívást hasonlóan ejti meg az illető, hogy "Hey Bébi, jó a s*gged, megadod a telószámod?", akkor nem biztos, hogy lesz perspektíva a dologban...

Illetve még azt tudnám ajánlani, hogy próbálj kicsit aktívabban részt venni a kiválasztásban, mert az tény, hogy a bunkók minimum 10x annyi nőnél/lánynál próbálkoznak be, mint a normálisabbak (élőben és neten is), emiatt a lányok többsége velük találkozik. Például tegyük fel, hogy van 10 normális és 10 bunkó srác egy szórakozóhelyen/társkeresőn. A bunkók 200 lányt fognak leszólítani, míg a normálisabbak csak 20-at, ami a lányok szemszögéből azt jelenti, hogy mondjuk 20 próbálkozóból csak 2 normális (mondjuk a 15. és 18.), de már a 13. bunkó srácnál belecsömörlenek az egészbe, így a normálisabbak sorra sem kerülnek.

Ezért lenne jobb az aktívabb "szűrés" (vagyis nem adni minden taplónak egy esélyt, hogy "hátha lesz valami"), ne adja Isten az, ha valami jelet küldesz a normálisnak tűnő versenyző(k) felé.

2013. jan. 16. 23:04
 19/29 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok. És eddig csak komoly kapcsolataim voltak. És ezek a férfiak nem tinik voltak! Bár már kezdem azt hinni, hogy sok tini különbül viselkedik, mint az én, vagy a nálam idősebb korosztály...
2013. jan. 16. 23:05
 20/29 A kérdező kommentje:
Szűrni szoktam. Ha valaki ezt a szót használja, hogy béby, szivike, szijjóka stb...Többet szóba sem állok vele... Éppen ezért kérdeztem, hogy mi a baj? Mert sokan azt mondják, de jó, hogy egy normális nővel ismerkedhetnek, aztán tessék, a randikon csak nézek, hogy most akkor mi is van? Mert ha normális kapcsolatot szeretnének, akkor nem így viselkednének, vagy ezek a szokások nekik természetesek? Voltak olyan nők, akiknek mind1 volt, és össze jöttek velük? Ezek után nem csodálkoznék miért ilyenek...
2013. jan. 16. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!