Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináljak valamit, vagy inkább hagyjam?
Járok egy szakkörre, itt megismertem egy fiút. Mindenkivel kedves, egyszer mikor szomorú voltam,olyan fürkészve nézett,talán érdeklem,nem biztos,nem tudom mennyire.
Ebbe a suliba mindketten bejárósok vagyunk, csak a szakkörre jövünk. De van itt egy lány, úgy tudom a barátnője(szintén szakkörös)Érzem, hogy hagynom kéne őket, de ő idén elballag és akkor már itt sem látom. A neten nem találtam..:S Még elég fiatal vagyok.. de tetszik.
Szerintetek mit tudok csinálni hogy legalább barátok maradjunk ha elballagott is? Mert pl. telefonszámot kérni kínos lenne ott,mindenki előtt. Szerintetek?Mit csináljak?
Van egy nagyon jo összeesküvés elméletem. Söt kettö is:
- hivd el szakkör után egy percre és kérd el a telefonszámát valami mondvacsinált indokkal.
- Tegyél ugy, mitnah elhagytál volna vlaamit a suliban és kréd meg, hogy segítsen megkeresni, és mivel az iskola nagy ezért kérj egy telefonszámot, hogy megcsöergessétek egymást ha megtaláljátok.
Muhahaha én vagyok it a fö összeesküvő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!