Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy próbát megérhet, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy próbát megérhet, vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés
Nagyon beleszerettem egy lányba,de már elmondása szerint nincs sok esélyem nála,azt mondta hogy "megérdemelné hogy belémszeressen".Még nem csókoltam meg,nem éreztem a "tökéletes" alkalmat,viszont már muszáj lenne,de tartok tőle hogy elutasít,vagy esetleg berág arra hogy lekapom,mivel azt mondta hogy barát.Viszont én nem tudom feladni,mert manapság pláne egyre kevesebb normális lány van,aki szép is,és nem fekszik le fűvel fával nem cigizik és stb.Kezdeményezzek ? szerintetek van esély? én 16F ,ő pedig 15:)
2012. nov. 21. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:
ha azt mondta, hogy nem, akkor egy darabig pihentesd a dolgot
2012. nov. 21. 20:45
 2/2 anonim ***** válasza:
sztem akkor örökre...
2012. nov. 21. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!