Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki, vagy hagyjam a fenébe? És miért csinálják velem ezt a "barátaim"?
Szóval van egy fiú az osztályban, aki elég régóta tetszik nekem, de nem tudom eldönteni, hogy ez kölcsönös-e. Az órákon néha rám néz, meg mosolyog, szünetekben körülöttem ténfereg, viszont amikor beszélgetünk szint soha nem néz a szemembe. (Másoknak meg igen.) Néha együtt megyünk haza, meg be a suliba (komoly 1 megálló erejéig+pár perc séta) ami miatt folyton beszólnak a "barátaim", mert ezeket mindig én kezdeményezem, miszerint milyen szánalmas vagyok, hogy így loholok egy fiú után, aki még csak le se sz.ar stb. stb. Ez csak szimpla gonoszkodás, vagy igazuk van? Szerintetek?
Köszi a válaszokat! :)
16L
Aranyszabály: házi nyúlra nem lövünk! (Ez alól kivételt képez, amikor az támad)
Szerintem hagyd, és bár azok alapján, amit leírtál, lehet, h van valami valóságalapja ennek, de nem éri meg a kockázatot (szerintem). A barátaidat meg le se kell szarni. Úgy éled az életed, ahogy szeretnéd, és úgy intézed az emberi kapcsolataidat, ahogy neked jól esik. Senkinek semmi köze hozzá.
szerintem pont azért nem mer aszemedbe nézni,mert tetszel neki.és szerintem a "barátaid" is pontosan tudják,hogy tetszel neki,csak irigykednek.ne foglalkozz velük,kezdeményezz a fiúnál! :)
Hívd meg mondjuk egy forró csokira :) Manapság a csajok dolga a kezdeményezés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!