Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nincsenek barátaim, se pasim sem pedig pénzem, hogy szórakozzak a nyáron? Ti hogyan szórakoznátok a helyemben?
Diákszövetkezetnél kapok munkát, de alig. Havi 5000ft-ot, de azt is mindig másra kell költenem.És még ott a másik probláma. Inkább csak ismerőseim vannak, nem barátaim, haverok...
17/L
tavaly nyáron én is végig itthon voltam, nekem sincsenek barátaim, barátnőm, meg pénzem se nagyon. jó neked, legalább van munkád :) de azért nem irigyellek, jobbakat kívánok! :)
hát én amúgy sétálgatni szoktam pl.
Al Bundy is ezt mondta...se pénzem se életem, se istenem nincs már...
majd elmentek a szupermarketbe ott a hűtőkhöz leültek egy napozóágyat elvettek és kész.
-----------------------------------------------
havi 5000 Ft-ot kapsz? Ötezer Ft-ot?
máshol boltban vagy valahol feltöltőként vagy hasonló nem kapnál munkát?
A mai világban, (a maiban!!) ha nincs pénzed akkor mindennek lőttek! A benzin, a busz, a bkv, mind pénz, h eleve eljuss valahová. Ha oda eljutottál ott be is kell menni valahová. ÉS a legtöbb hely nem ingyenes...
ÉS ha még enni is akarsz valamit meg inni, akkor az + költség.
és hát igen ha a kertbe mész ki napozni ott nem lesz túl sok pasi.
és mint mondtam mai világ...ismerkedhetsz neten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!