Nógrádi vagyok hol szórakozzak?
Figyelt kérdés
Nógrád megyében lakom, nem igazán vannak barátaim,és általában egyedül ülök itthon. Szívesen kimozdulnék itthonról de nincs ötletem hová is mehetnék egyedül, ahol tudnák barátokat vagy barátnőt (nőket) szerezni. szívesen mennék sportolni vagy szórakozni valahová. Jóó lenne pár ötlet. 21/F vagyok.2009. dec. 13. 17:35
1/2 anonim válasza:
én balassagyarmaton lakom
ha sportolni akarsz, megnézed milyen edzések vannak meg mikor a sportcsarnokban és elmész arra amelyik tetszik.
ha szórakozni akarsz: rock táncház, balassa, club 69, vadkerten a ghibli. most más nem nagyon jut eszembe
ha salgótarjánhoz laksz közelebb akkor sajna nem tudok segíteni
2/2 A kérdező kommentje:
ezeket mind ismerem el is mennék de mint mondtam nincs kivel
2009. dec. 13. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!