Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki össze tudná nekem...

Valaki össze tudná nekem foglalni Nógrádi Gábor "Az öcsém zseni" című könyvét?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 14:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én most fogom elolvasni a könyvet, de a könyv hátulján ez van:

Tomnak minden oka megvan az elkeseredésre. Megharagszik rá szerelme, Eszter, meg kell verekednie Digóval, a suli legveszettebb tanulójával, ráadásul még mindig mindenki Gerit, a bátyját tartja zseninek. Persze Tomot nem olyan fából faragták, hogy elbújik egy sarokba sírdogálni. Az egész világgal felveszi a harcot, ha kell. Szerencsére nem kell. Csupán Digó apjával és az ismét megjelenő Konrád Ottóval kell megküzdenie a hetedikesek Szövetségének segítségével. A két sötét figura titokban olyan akciót tervez, amely gyerekek tízezreit sodorhatja veszélybe. Egyedül Geri új találmányával lehet leleplezni a gonosztevőket. De vajon Geri engedi-e Tomnak, hogy felhasználja a találmányt? A szórakoztató és izgalmas regény a szerző nagy sikerű könyvének, A bátyám zseninek folytatása.

Ez ilyen rövid tartalom, de ha elolvasom többet mondok. :))

2010. márc. 15. 15:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi:) Ilyen én is találtam csak sajnos az a baj, hogy saját magamtól kéne leírni. Én viszont nem tudtam elolvasni a könyvet végig, mert nem volt rá időm :(
2010. márc. 15. 15:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Már régen olvastam, sajnos nem emlékszem.
2011. aug. 16. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!