Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Kezdeményezzek vagy hagyjam inkább?
Figyelt kérdés
Feltűnt, hogy az egyik fiú az osztályból olyan dolgokat tesz/csinál amik azt jelenthetik hogy tetszem neki. Pl mindig rám mosolyog, megérint, néha beszélgetünk, stb... Nekem is tetszik ő, csak az a bökkenő, hogy már több mint 9 hónapja van barátnője (ő is a suliba jár, csak másik évfolyamba). Ha van barátnője akkor miért csinálja azt, amit fentebb is írtam? Nem vagyok vele olyan jóban, mint 1-2 lány az osztályban (őket már régebb óta ismeri mint engem) de ahogy megfigyeltem csak rám szokott mosolyogni mindig, meg azt a 2 lányt csak hülyéskedés szintjén érinti meg. Most én várjak rá, hogy hátha szakít a barátnőjével vagy hagyjam inkább ezt a fiút? Ti mit tennétek a helyemben?2012. nov. 15. 16:27
1/1 anonim válasza:
Kétféle megközelítést írnék le:
1. Vagy tényleg tetszel neki, ami elég bunkóság, mivel ott van a barátnője, tehát, ha mondjuk te lennél a barátnője és ő csinálná más lánnyal, biztos nem örülnél neki.
2. Nem biztos, hogy tetszel neki, lehet, hogy csak bebeszéled magadnak.
De végülis megpróbálhatod, hogy kezdeményezel, ha viszonylag hamar fel tudsz pattani egy elutasítástól. És lehet, hogy el sem fog utasítani. Nem tudhatod. Így viszont őrlődsz, ahelyett, hogy tennél valamit. Legalább, akkor végre fény derülne az igazságra, ha megszólítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!