Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményezzek vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, fél éve ismertem meg! Úgy kezdődött, hogy tetszem neki, de valahogy mégsem lép! Azóta sokszor találkozunk, ha iszik egy felbátorodik és közeledik felém, nem is kicsit, olyankor a szívét is kiönti! De amúgy nincs semmi! Nagyon bátortalan! Akik ismerik azt mondják, vegyem kezem én a dolgot, hívjam fel és ezt beszéljük meg! Én is elég félénk vagyok és a viselkedése elég kétértelmű! Mit tegyek?2012. okt. 4. 17:43
1/3 anonim válasza:
Adj neki egyértelműbb jeleket, próbáljatok ne csak merev részegen találkozni, hanem józanon is.
2/3 anonim válasza:
Te mennyire közeledsz felé? Lehet azt hiszi te semmit nem akarsz tőle max barátkozni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de a történet véget ért! Meg akartam beszélni, de ő nem nagyon volt hajlandó, szerintem ez elég egyértelmű!
2012. okt. 8. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!