Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam a csajt? (lent. )
Bejelöltem egy csajt visszaigazolt,írtam neki,ma is ezt :
Szia nem zavarok?
-nem mondd
ennyi volt tőle,írtam vmit utána,de hogy ha nem is köszön nem érdeklem vagy mi?
Kérdeztem tegnap hogy találkozhatnánk valamelyik óra között,erre mondta hogy ha látom menjek oda hozzá..
Hagyjam inkább?
Írta, hogy menj oda hozzá, akkor mit akarsz még látni?? Lányként nem írhatja, hogy menjünk el randizni...
Másrészt jó lenne, ha nem facebook-on csajoznál, hanem van az a játék, az élet 1.0, és ott majd nem akadsz fel szavak hiányán, és még a reakcióit is látni fogod.
Menny oda hozzá mondjuk. Mit vársz mit írjon vissza?
-Szia dehogy zavarsz, nagyon bejössz szerintem dugnunk kéne?
Nemgáz...ő mondta, hogy menj oda hozzá...ezek után, ha a barátnői értetlenkednek, mondjuk megemlíted, a csajnak, hogy -mondtad, hogy ha látlak, akkor jöjjek ide...
Különben meg, ha értelmesek, akkor egyáltalán nemgond ha odamész, mégha körül is veszik barátnői. (vagy a csaj magától elfogja küldeni őket, ha komolyabban akar veled beszélni, vagy te is megemlítheted talán, hogy nem beszélhetnétek e kisebb publikum előtt, vagy akár közönség nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!