Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam a pics*ba a csajt? Vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kb egy éve ismerem a lányt, eléggé beleszerettem, de már 3 hónapja nem láttam, sosem jött össze hogy találkozzunk, mindig csak hiteget hogy majd majd, de úgy érzem soha nem fog ez eljönni. Ésszerûen gondolkozva hagynom kéne,de nagyon szeretem :-/ és rajta kívül egy lány sem néz rám mint "férfira" sajna nem vagyok az a tipikus "álompasi"… ő az egyetlen aki esélyt adott/ad. Mit csináljak?2011. aug. 23. 12:10
1/8 anonim válasza:
Szerintem hagyd az egészet, ha szeretne és fontos lennél neki, akkor nem birta volna 3 honapig anélkul, hogy lásson téged.. vszinuleg nem szeret. bocsi, de lásd be, ez van:-(
2/8 anonim válasza:
kelj fel a gép elől és menj el hozzá most
3/8 anonim válasza:
Ilyenekkel fölösleges leállnod beszélgetni, vagy írogatni neki bármit, 90%-an biztos lehetsz abban hogy csak szórakozik veled.
4/8 anonim válasza:
Hagyd a francba. Ha ő nem képes rád időt szakítani, akkor az egésznek semmi értelme.
5/8 anonim válasza:
Sosem adott esélyt. Már összejött volna az a találka ha adott volna. Ne hitegesd magad azzal, hogy legalább ő úgy néz rád. Hagyd a p.ába a csajt és keress valakit akit tényleg érdekelsz. Az meg, hogy k érdeklődik irántad nagyon egyszerűen kideríthető. Ha érdekled max 1szer 2szer fogja lemondani a találkát ha tényleg nem jó neki. Ha harmadszorra s lemondja, akkor mondj le a csajról, csak idő pazarlás.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, elég egyértelmû ezek szerint hogy ezt kéne tennem, hát akkor a reménykedés helyett marad a magány
2011. aug. 23. 13:14
7/8 Funktasztikus válasza:
háát én bnőmmel a szülei miatt nem tudok találkozni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!