Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam a csajt, vagy ne?
Figyelt kérdés
Szóval haveromékkal sátoroztunk eljött unokatesója is.
Nagyon szép csaj meg minden. ő 14 lesz nemsokára.
18 éves pasija van (omg..) de rám, meg még 1 haveromra rámászott... igen durván, szexelni akart meg ilyenek. haverom elküldte a pi..ába .. de én nemigazán, de énis mondtam hogy hülye lennék ha megdu.nám...
aztán tegnap elmentünk focizni, csak én, a haverom és annak az unokatesója. nem maradtam sokáig, elindultam, ő elkisért aztán, megcsókolt.
Meg felhívott elég sokszor. de lehet szakít a pasival meg ilyenek. De viszont egy ilyen ribi nemkéne.
Szerintetek ha beszélnék vele erről, akkor is folytatná azt hogy fűvel fával...? mert én nemértem, szép csaj, de ...
Szerintem hagyd a csába. Ha tényleg fűvel-fával össze-vissza fetreng akkor nem hinném h te olyan nagy szerelme lennél, hogy erről le tudna szokni. Te érzed igazán, hogy szerethet-e, ha igen akkor adj es esélyt neki, de idő előtt dobjad ki ha látod, hogy nem tud leállni! A végén még ő jön ki belőle jól, na akkor meg még nagyobb lesz az arca.......
2011. júl. 10. 20:19
2/18 A kérdező kommentje:
Köszi! valószínüleg ez lesz, csak tudnám 13 évesen mért ilyen ...
2011. júl. 10. 20:22
3/18 anonim válasza:
TE HÜLYE VAGY!!!HA SZÉP AKK MÉRT NEM DUGTAD MEG???
2011. júl. 10. 20:27
4/18 A kérdező kommentje:
uccsó: van benne valami..xD
2011. júl. 10. 20:32
5/18 anonim válasza:
Mert 13 és akkor a kérdezőt is basznák, csak éppen be egy javítóba.
2011. júl. 10. 20:43
6/18 A kérdező kommentje:
Hát igen..:D
2011. júl. 10. 20:44
7/18 anonim válasza:
Ha csak le akarod koptatni, akk nem kell beszélned vele, attól pl. tuti kiakad, ha megüzened a haveroddal, h nem jön be, vagy, ha sms-ben írod meg. De a leírtak alapján mintha az is érdekelne, h miért ilyen, mintha segíteni akarnál neki, ami szép és jó, csak nem értem miért érdekel?
2011. júl. 10. 21:23
8/18 A kérdező kommentje:
hát igen.. segíteni próbálnék, vagy mi a fenét.
mert hát teccik, szép. de így nem akarnék tőle semmit.
ezért "érdekel" engem
2011. júl. 10. 21:46
9/18 anonim válasza:
Szval összejönnél vele, ha nem ilyen lenne. Akk mindenképp beszélj vele, de ha csak nem vagy egy igazi álompasi, akk szerintem nem fog megváltozni miattad, persze az is lehet, h te nagyon bejössz neki, vagy elég meggyőző leszel ahhoz, h elgondolkodjon.
2011. júl. 10. 22:04
10/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszi, lehet ez lesz ..:D ha nem tojik az egészre, akkor majd én is rá
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!