Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van Esélyem egy 15-16 Éves Lánynál 13 évesen?
Igen, sajnos az a helyzet, hogy a lányok 99%-ban az idősebb pasikat szeretik. 16 évesen pl vagy divat 20-25 éves pasival járni. Általában csak a valóban felnőtt lányok tudják értékelni a fiatalabb férfiakat (majd úgy 40 és a klimax között). Úgyhogy szerintem nagyon kicsi az esélyed. De ha nem vagy félénk akkor sztem egy próbát simán megér! Én szurkolok!;)
23/F
Gimiben én is egy 2 évvel idősebb lányba voltam szerelmes. Neki 8 évvel idősebb pasija volt (van). :D
Lehet esélyed!Én 14 vok.És egy 19 éves csaj felvett ismerkedés céljából msn-re.Nem csak engem hanem az egyik haveromat is.Azt mondta hogy ő a fiatalabbakat jobban csipi.
És a végén szerelmes is lett belém.És elég bombázó...
Ugyhogy jó kérdés.Kérdezd meg tőle!Próbáld meg!És fel a fejjel!
Próbálkozhatsz, csak óvatosan, de sokáig fog tartani, ha megér annyit, és ha nemjön össze akkor se lepődj meg, tudok jobbat, örülj neki hogy nem jött össze, ha már ez lenne az akadály, hogy pár szám, hogy mikor szültek meg
Szal csináld ha épp ahhoz van kedved, max szerzel egy kis tapasztalatot, az sosem árt
Hajrá! Sok sikert!
0 az esélyed te kis ****** Kicsi vagy még a sex rovathoz
18/f
Utolsó: 18 évesen épphogy te is itt lehetsz, úgyhogy kuss. Neked is úgyanúgy a seggeden van még BŐVEN a tojáshéj.:) Kérdező: sajnos csak max. baráti alapon lehet esélyed...
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!