Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esélyem egy olyan lánynál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem egy olyan lánynál aki azt mondja hogy barátok lehetünk, és elsőre nem fogtam meg?

Figyelt kérdés
Lányok főleg
2011. okt. 17. 16:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Esély mindig van, de ne pazarold az idődet a várakozásra, hogy talán majd egyszer meggondolja magát.
2011. okt. 17. 16:36
 2/14 anonim válasza:
nekem is ugyanezvan de nagyon tetszik nekem a csaj :(
2011. okt. 17. 16:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
2011. okt. 17. 16:38
 4/14 A kérdező kommentje:
ha van esély hogy lehetne ebből valahogy tovább menni? Tehát nagyon tetszik a csaj és minden téren. Rendes stb......... Tényleg nagyon bejön de azt mondta nem akar tőlem semmit :(
2011. okt. 17. 16:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez azt jelenti, hogy nem tetszel neki, de szívesen van veled. Igazból a lánytól függ, hogy miután jobban megismer el tud-e vonatkoztatni a külsőségektől és tőled, hogy mennyire érezteted vele, hogy kell neked.

Egyébként ha nem vagy az a büszke fajta, és nagyon kéne a lány, megkérdezheted tőle, hogy mi az ami nem tetszik benned neki. És ha szeretnél, és tudsz, változtathatsz. Persze szerintem nem kell megváltoznod senkiért. Kivéve ha a változás neked is jót tenne. :)

2011. okt. 17. 16:42
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem is változnék meg mert nagyon sokan szeretnek, nagyon sok barátom van és haverom. Szal így vagyok jó ahogy vagyok csak az élet szívatása hogy pont azzal nem jön össze aki nagyon tetszik
2011. okt. 17. 16:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem mondta a lány, hogy legyünk barátok, de a bátrabb lépéseimnél hárított. Mintha nem értette volna a célzást, nem reagált. Ez ment hosszú hónapokon át. Nem kérdeztem, hogy miért nem lépünk tovább. Egyértelmű volt, hogy ő is szeretné, de még nem jött el az ideje.

Aztán valami megváltozott benne és egy ideje együtt vagyunk.

A lényeg, hogy nem kérdeztem semmit, de figyeltem arra amit mond.

2011. okt. 17. 16:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként mióta ismered a lányt? Nem lehet, hogy csak korainak érzi, hogy közeledj? Ha még nem ismeritek egymástannyira, akkor ne add fel, mert attó még meg lehet szeretni valakit, hogy külsőre nem tetszik.
2011. okt. 17. 16:55
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nagyon egyszerűen megoldottam én!

Őszintén elmondtam a csajnak, hogy mi a szitu.

Ekkor ő is ezt reagálta, hogy nagyon jó velem, de nincs meg a szikra.Legyünk baráti viszonyban.

Erre én megkérdeztem, hogy amikor odáig vagyok érte, akkor miről fogunk beszélgetni???

Kivel szexelt????

2011. okt. 17. 17:31
 10/14 A kérdező kommentje:
nem a szex miatt kell. Nem az az elsődleges. Amúgy oszt társam volt általánosban utánna egy ideig nem beszéltünk.
2011. okt. 17. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!