Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek azért barátok még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek azért barátok még lehetünk?

Figyelt kérdés

Vam egy fiú akinek nagyon megtetszettem és járni akart velem

de en elutasítottam.Mondtam neki,hogy csak barátok maradhatunk . Szerintetek ugyan olyan lesz a kapcsolatunk mint régen volt ? Vagy mostmár hanyagolni fog ?

2011. jún. 17. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Sztem barátok lesztek,persze ha nem sértődött meg a fiu!Ehez kell egy olyan kapcsolat,ami igazán jó,amikor nem tudtok betelni egymás nélkül,persze mint barátok!Nekem is van egy ilyen,és imádom a lányt!Vele mindent megbeszélhetek!:PÉs tudom h semmi más nem lehet köztünk,hiába is akarom,de ennek ellenére NEM akarom elveszíteni!!!!24F
2011. jún. 17. 19:36
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod :)
2011. jún. 17. 19:43
 3/7 anonim ***** válasza:
55%

A kutya megdöglött, de azért megtarthatod.

bár tényleg így van, de tudod mit? Saját tapasztalatból mondom elég jól el lehet lenni egy döglött kutyával XD

2011. jún. 17. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem lehet barátság. a fiú úgyis mindig többet akar, és ha van szíved, akkor te sem hagyod, hogy koslasson utánad 0% eséllyel. és valsz amikor bepasizol, akkor úgyis borul majd a bili, mert féltékeny lesz.
2011. jún. 19. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Kizárt. Neki is az a legjobb, ha kerül, mert így könnyebben túl tud lépni rajtad, és neked is, mert nem fog fárasztani a viszonzatlan érzéseivel. Saját tapasztalat, ha már egyszer bepróbálkozik valaki nálad, akkor utána már egyikőtök sem egyszerű haverként tekint a másikra, de ez így is van rendjén. Természetesen nem kell (sőt nem is szabad) haragudni/neheztelni a másikra, de a további haverkodással csak egymásnak hazudnátok.
2011. jún. 19. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja, és saját magatoknak is.
2011. jún. 19. 19:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Kicsi az esély, de nem lehetetlen.

Ugyanez történt velem és egy sráccal, de már az elején (2. randi) megmondtam neki, hogy nem... aztán beszélgettünk sokat, én azért éreztettem a haveri szándékaim, mert a társaságát élveztem, de mint férfi nem jött be. Hosszabb idő (jó fél év) eltelt, ő is próbálkozott mással (elég sok lánnyal), én is. Pár hete összeültünk sörözni, mert megköszöntem neki egy szívességet, és nagyon jó, mély és őszinte beszélgetés jött ki a dologból (ő a kapcsolatáról, én az akkori csalódásomról). Meg se fordult a fejemben, hogy akár lehetne valami, és szerintem neki sem (pláne kapcsolatban), de jól esett ez a beszélgetés.

Tehát: ha a fiú is fel tudja dolgozni, túl tud rajta lépni, akkor simán lehettek még haverok.

2011. jún. 19. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!