Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azért barátok még lehetünk?
Vam egy fiú akinek nagyon megtetszettem és járni akart velem
de en elutasítottam.Mondtam neki,hogy csak barátok maradhatunk . Szerintetek ugyan olyan lesz a kapcsolatunk mint régen volt ? Vagy mostmár hanyagolni fog ?
A kutya megdöglött, de azért megtarthatod.
bár tényleg így van, de tudod mit? Saját tapasztalatból mondom elég jól el lehet lenni egy döglött kutyával XD
Kicsi az esély, de nem lehetetlen.
Ugyanez történt velem és egy sráccal, de már az elején (2. randi) megmondtam neki, hogy nem... aztán beszélgettünk sokat, én azért éreztettem a haveri szándékaim, mert a társaságát élveztem, de mint férfi nem jött be. Hosszabb idő (jó fél év) eltelt, ő is próbálkozott mással (elég sok lánnyal), én is. Pár hete összeültünk sörözni, mert megköszöntem neki egy szívességet, és nagyon jó, mély és őszinte beszélgetés jött ki a dologból (ő a kapcsolatáról, én az akkori csalódásomról). Meg se fordult a fejemben, hogy akár lehetne valami, és szerintem neki sem (pláne kapcsolatban), de jól esett ez a beszélgetés.
Tehát: ha a fiú is fel tudja dolgozni, túl tud rajta lépni, akkor simán lehettek még haverok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!