Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most 8. -án szakitott velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most 8. -án szakitott velem bnöm. De azt mondta barátok lehetünk. Hogyan tudnám elérni hogy azt érezze már csak barátként tekintek rá?

Figyelt kérdés
csak mert azt mondta hogy akkor van rá esély hogy elmenjünk vacsizni vagy ilyesmi
2011. jan. 17. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
tisztázzuk először a legfontosabbat . te valóban barátként tekintesz rá, vagy csak azt akarod elérni, hogy úgy tűnjön, mintha úgy tekintenél rá ? nem mindegy, és ez utóbbinak semmi értelme nem lenne.
2011. jan. 17. 18:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Az igazat megvallva,azt szeretném hogy úgy tünjön,mert mindennél jobban szeretem
2011. jan. 17. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Te biztos, hogy nem barátként tekintesz rá a fent leírtak alapján.

Nézd lehet most durva leszek, de úgy gondolom, hogy megérdemled az Őszinteséget. Ez a csaj csak játéknak tekint, mert mi az, hogy ha ezt csinálod ez lehet. Ez nem így működik. Tudom nehéz, de szerintem ismerj meg egy másik lányt aki megbecsül és szeret, vele meg ezentúl ne foglalkozz. Tudom iszonyú kemény időszak lesz, de ha most nem teszed meg még több szenvedés várhat rád a jövőben.

20/F

2011. jan. 17. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:

100%ban egyetértek az előzővel. így kell tenned. persze mondani könnyű . a saját életem én sem tudom így megoldani. de mindenképp el kell felejtened, nincs értelme, hogy meghosszabbítsd a szenvedésed. ne alázd meg magad, nem akar már semmit, és minél előbb szedj össze valakit, hogy elfeledd, vagy legalább halványuljon az emléke.

sok sikert

2011. jan. 17. 19:02
 5/8 Azeriel ***** válasza:
felejtsd el :( annak értelme nincs hogy barátok vagytok ! saját tapasztalat -.-
2011. jan. 17. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Már ne haragudjatok kedves előzők. Miért használná ki a lány a kérdezőt? Pont hogy elmondta, hogy NEM SZERELMES, és ezért szakított vele, de mint barát nagyon szereti, és ezért, ha a kérdező is hasonlóan érez, akkor barátkozhatnak tovább, és lehetnek közös programok, például vacsi.

AKI KIHASZNÁLJA A MÁSIKAT, AZ ELREJTI A VALÓDI ÉRZÉSEIT ÉS EGYÉB ELŐNYÖK ÉRDEKÉBEN MÁST MUTAT KIFELÉ!!!!!

Kérdező, ha te nem tudsz rá barátként tekinteni, akkor egy időre ne találkozz vele, mert sosem fogsz belőle kigyógyulni, és ezt ő sem akarja.

32/N

2011. jan. 19. 11:15
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi
2011. jan. 19. 11:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Miért kell vacsorázni menni,ha már nem szeret, te meg feltehetőleg még igen? Ahol érzések vannak, ott ez nem működik. Talán évek múlva, amikor te is kigyógyultál belőle, akkor igen, de így nem.

Ez így SZÍVSZAGGATÁS. A volt barátnődnek is lehetne annyi esze, hogy ilyet nem mond, hogy barátként elmehettek vacsizni. :s No comment.

2011. jan. 19. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!