Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szakított velem, megbeszéltük, hogy megpróbáljuk barátként. De akkor miért csinálja ezt?
a barátom 2 napja szakított velem, azt mondta, már nem tud rám barátnőként tekinteni. 3 és fél évet voltunk együtt. azért maradtunk barátok, mert mind a kettőnknek nagyon nehéz lenne a másik nélkül, kb mindent tudunk egymásról, egymás legközelebbi ismerősei vagyunk. úgy gondoltam, próbáljuk meg, meg látjuk, hogy sikerül.
de a barátom azóta is olyan, mint eddig... becézget, ölelget, simogat, masszíroz, naponta beszélünk, ma reggel korán írt nekem sms-t, ilyet pedig már vagy fél éve nem tett... szóval nem tudom, szerintem barátság és párkapcsolat között nem annyi a különbség, hogy nincsen szex meg csók. nem zavar ez a szituáció, ne értsetek félre, de miért csinálhatja ezt? így akaratlanul is reménykedek, pedig lehet nem kellene.
(én 19/L ő 24/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!