Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem egy olyan lánynál aki azt mondja hogy barátok lehetünk, és elsőre nem fogtam meg?
Figyelt kérdés
Lányok főleg2011. okt. 17. 16:25
11/14 anonim válasza:
Mit gondolsz te okos miért csak a barátod ? Na ha eddig nem tudtad ridegen ismertetem a női gondolkodást ! A nő két ok miatt tesz a barátok közé egy pasit . Az első ok mikor egy srác iszonyat rendes és nagyon bírja a srácot de nagyon szar és ronda az a pasi és nem akar tőle semmi komolyat de mivel bírja a társaságát és jó vele beszélgetni ezért lesz a barátja . A második lehetőség aminek roppant kis esélye van sőt annál is kisebb hogy olyan jó pasi vagy hogy a csaj nem akar rád mászni mert azt gondolja hogy nem lenne nálad esélye de szerintem inkább előző a helyzet .De még apró százalékokban becsúszhat az is mikor a lány barátnőjénél jössz be vagy nem akarja elcseszni a barátságotokat egy csúnya szakítással de én még mindig az első kategóriára tippelnék ! És szerintem nincs esélyed nála ! Engem mint nőt roppantul zavar mikor már egy srácot már 4-szer kosarazok ki és még mindig nyomul ! A nem az nem kikérem magamnak !
12/14 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen hogy kép nélkül írod hogy ronda vagyok :D Nem vagyok az az átlaghoz képest de mind1 nincs mit bizonygatnom!. Legalább tudom hogy vannak ilyen gondolkodású nők is. Nem azt írtam hogy senkinek nem jövök be mert ha ronda vagyok Hanem azt hogy az ő esetében mi a szitu és miért lehet. Nem vagyok unalmas, odafigyelő és rendes vagyok. Tudod sok ember van izlések és pofonok. Volt nem egy szép barátnőm :) Szal köszönöm az eddigieket. Nem akarom a lányt zaklatni meg semmi, de legalább van egy kis remény erre az egészre
2011. okt. 18. 09:10
13/14 anonim válasza:
Persze hogy van esély. az mindig van. Énis így ismertem meg az első hááát majdnem csajomat na m1.. szal akk még nemgondoltuk volna h lesz valami... sokat sokat beszéltünk és egymásba estünk.. Szóval, mondom azért mert elsőre aztmondja h nem attól még van esélyed. Ne tegyél le róla :)
14/14 anonim válasza:
van esély én is így vagyok most, viszont tudni kell feladni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!