Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevallottam neki hogy szeretem. Erre sajnálom nekem nem tetszel lehetünk azért barátok ezt kérdezte a fiú. Most mit tegyek hogy tetszem neki? most olyan rosszul vagyok
Nekünk fiúknak nagyon sokszor el kell a visszautasítást szenvednünk.
Nektek lányoknak ritkábban.
Fiúknak a belső is számít, lányoknak a külső fontosabb.
Ó, bevallottad...
Majd megtetszik egy másik fiú, vele meg barátkozzatok...
Semmit!!!
Egy fiú ha azt mondja, hogy NEM TETSZEL az azt jelenti h 1 hónap múlva sem fogsz.
A nőknél soxor ez azt jelenti, hogy "teperj jobban te barom"
Az első nem tudom, melyik kérdésre válaszolt, merthogy nem erre, az biztos. XD
A férfiak vizuálisabb alkatok, nekik talán picit jobban számít a külső. Valószínűleg ennek a fiúnak fontos, hogy tetsszen a lány, akivel jár és te sajnos nem tetszel neki. Ezen nehezen tudsz változtatni, nem vagy az esete és kész.
Két dolgot tehetsz: belemész, hogy legyetek barátok, megpróbálod jól megismerni, a kedvében járni, hátha megváltozik rólad a véleménye a belső értékeid alapján. Vagy nem görcsölsz rajta, hagyod a francba. Én ez utóbbit ajánlom, mert biztos találsz olyat, akivel kölcsönösen bejöttök egymásnak.
De ha mégis inkább az előbbi lehetőség mellett döntesz, akkor se várj sokáig rá. Ha megkedvel jó, ha nem, akkor jön másik.
Olvasgatok itt gyk-n és úgy veszem észre, hogy a lányoknak jóval fontosabb a fiú kinézete mint fordítva.
Ha nem tetszel neki akkor nincs mit tenni ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!