Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne még esélyem ennél a lánynál?
Figyelt kérdés
tavaly belém volt esve teljesen de én meg nem jártam vele, nem is tudom h miért, és most meg ebben az évben meg már van pasija és olyan rossz látni más karjaiban meg ahogy smárolnak. Én viszont nagyon szeretem ezt a lányt és vele akarok lenni. Szerintetek szakítana a pasilyával azért hogy velem lehessen? most is van hogy elég sokat szemezünk, de nem tudom eldönteni hogy most magában lúzernek nevez vagy csak azt várja h odamenjek hozzá! mi a véleményetek? ebből lehet még valami?? vagy mit csináljak? hogy szólítsam meg?2011. okt. 28. 18:10
1/8 anonim válasza:
Menj oda hozzá!
Minden féle képp,lehet csak féltékennyé akar tenni.
UI: Szarba vagy :S
2/8 supernaturalfan válasza:
Szerintem ha igazán szereted a lányt akkor 1 próbát megér ha meg nem jön össze akkor megyünk a kocsmába :D
3/8 anonim válasza:
Inkább hagynod kéne, míg járnak. Neked jól esne, ha lenne barátnőd és valaki elvenné tőled?
4/8 anonim válasza:
A barátnő, a közhiedelemmel ellenében nem egy tulajdon, hogy valaki birtokolja. Saját testének és lelkének korlátlan ura és azt is ő dönti el, hogy éppen kivel akar járni!
6/8 anonim válasza:
Attól függ, h jobban nézel-e ki, mint a pasija.
7/8 anonim válasza:
Nem minden lánynak számít a külső.
Persze az is valamien szinten.. de tegyük fel, hogy ő pont egy olyan lány akinek nem a külső a lényeg. Még annyit, hogy más barátnőjére nem illik rányomulni.
8/8 A kérdező kommentje:
persze, hát én azt nemtudom h jobban nézek e ki annál a pasinál, de lehet h több csajom lehetne-e. amugy is a pasi már nemsokáig jár oda, csak kb egy hétig és elmegy...
de am én sztem jobban bejövök annaka lánynak mint amaz....sztem!
2011. nov. 2. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!